Ei enää syrjähyppyjä








Ei hätää, parisuhderintamalla on kaikki hyvin. Tapahtunut syrjähyppyni liittyy kampaajaan. Mullahan ei oo aiemmin ollut mitään luottokampaajaa. Olen käynyt siellä sun täällä, ja ihan liian harvoin. Kesällä, kun päätin tehdä radikaalin mallinmuutoksen, menin taas uuteen kampaamoon. Ja se oli siinä. Löysin luottokampaajan itselleni. Tässä välissä kävin sitten toisaalla ( halvat hinnat, you know). En loppupeleissä ollut kuitenkaan tyytyväinen lopputulokseen. Eilen sitten palasin luottokampaajalleni. Onneksi.

Mallista tuli taas tosi magea, edestä pidempi ja takaa lyhyempi. Ja ihanan helposti muotoiltava. Nyt mä oon tyytyväinen. Ja vannon pyhästi etten käy enää kenelläkään toisella ! Kunhan saan hommattua mun kameraan uuden laturin, napsin teille vähän parempia kuvia!

Mulla on taas kuulkaa elämää suurempia ongelmia. Tässä taannoin varmistui, että pääsen yksiin pikkujouluihin. Nyt vaan en osaa päättää mitä laitan päälle. Ei siksi etteikö olis vaatetta kaapissa. Vaan kun vaihtoehtoja on ihan liikaa. Mä niin tarviin teidän apua!!

Nyt saunomaan! Ihanaa viikonloppua!

Kommentit

 1. Kaunis uusi tukka sulla!
  Mullakaan ei ole luottokampaajaa, käyn kampaajalla yleensä kerran vuodessa leikkaamassa lyhyemmän mallin. Muuten pakotan sukulaisia (äitiä ja siskoa) leikkelemään tietyin väliajoin tasoitusleikkauksia. Mutta heti kun jostain revin työpaikan, aion kyllä ottaa luksusaikaa itselleni kampaajalla vähintään 8 viikon välein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!! Mun täytyy myöntää, että yks syy harvoihin kampaamokäynteihin on just raha. Oon sen verran pihi, etten oikein millään raaskis laittaa 40 euroa hiustenleikkaukseen (saati maksaa värjäyksestä). Nyt kesällä kuitenkin opin kantapään kautta ettei kaikesta ehkä kannata säästää... Nyt sitten kiltisti maksan hiustenleikkuusta...

   Poista

Lähetä kommentti