Räpsyjä viikonlopulta
Moikka moi,

ja oikein hyvää ensimmäistä adventtia, vaikkakaan tämä adventtijuttu ei ole meillä mitenkään näkynyt. Ei vaan kuulu meidän perheen tapoihin. Ollaan kyllä muuten vaan sitten polteltu kynttilöitä.  Nyt kai pitäisi olla jo vähän jouluvalmistelujakin tehtynä, koti koristeltuna ja sillai. No ei oo vielä todellakaan. Onko teillä? Joululahjat kävin eilen ostamassa. Vinkiksi muillekkin, lidlissä oli just nyt viikonloppuna tarjouksessa ihania puuleluja lapsille (3-8 vuotiaille). Oli junarataa, poliisiautoa ja keittiövälineitä. Ja hinnat oli huokeat. Tässä siis pieni sponsoroimaton vinkki, jos lahjat on ostamatta. Mä tosiaan sain hoidettua kaikki lahjahommat. Miehen lahja on vielä tulossa. Saas nähdä ehtiikö postilakon takia perille jouluksi. Onhan tässä vielä kolme ja puoli viikkoa onneksi aikaa. Joululahjojen takia ei siis tarvitse stressata. Ja en kyllä tästä joulusta oo muutenkaan stressaillut, en nyt enkä aiemmin. Mä stressailen sitten muista jutuista.

Viikonlopun aikana olen ehtinyt puuhastelemaan yhtä ja toista noiden lahjaostosten lisäksi. On leivottu pariin otteeseen. Esikoisen koululla oli myyjäiset ja kävin siellä myymässä leipomuksia. Ehdin myös käymään  esikoisen kanssa leffassa. Käytiin katsomassa Hevisaurus-elokuva ja suosittelen sitä lämpimästi! Viikonloppuun on kuulunut myös perus siivoukset ja muut systeemit. Tänään saatiin mukavia yllätysvieraita kylään!

Kaiken kaikkiaan on ollut oikein kiva viikonloppu. Huomenna oliskin edessä työpäivä. Kivaa vaihtelua tämän kotona hengailun jälkeen!

Mitäs sun viikonloppuun?Ps: kuvissa näkyvä, miehen synttäreiksi leivottu, sitruuna-mascarponekakku oli ihanaa! Haluaisitteko ehkä reseptiä??Kommentit

 1. Tuo keltainen neuletakki, ihana! Mistä?
  Mukava viikonloppu takana perheen kanssa, tälle viikolle pari työhaastattelua, vanhempainiltaa, joulujuhlia ja yks uus harrastus! Paljon hommaa tiedossa siis!
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Neuletakki on 2nd hand, Lindexin holly & whyte mallistosta. Veikkaan että on viime vuoden mallistosta. Huuto.netistä saattaa löytyä.

   Poista
  2. Ja kommentti lipsahti liian aikaisin! Ohjelmarikkaalta kuulostaa sun viikko! Paljon tsemppiä työnhakuun!!

   Poista
 2. Meidänkin lasten joululahjat löytyi Lidlistä ja Aldista (toinen vastaava kauppa). Ihan huippuja juttuja ja edullisesti. Mun putäisi kanssa ostaa enää miehen lahja ja sut on kaikki valmiina :)

  Tosi kiva sun ruutupaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea on edulliset kaupat! Lidlistä tekee kyllä tousinaan ihan mahtavia löytöjä. Liputan heidän sporttivaatteiden puolesta!

   Poista

Lähetä kommentti