se testi
Tässä taannoin kerroin teille, että meillä on menossa pieni testi eteisen vieressä olevassa huoneessa. Me kutsutaan sitä isoksi vaatehuoneeksi. Siellä säilytetään meidän ulkovaatteita + asusteita, pulloja, papereita yms. Myös muutama mun käytössä oleva laukku on jemmassa siellä. Huoneella ei oikeastaan ole muuta käyttöä.

Ollaan tässä ajateltu, että haluttaisiin huoneelle joku "käyttötarkoitus". Ja mietittiin, että se voisi hyvin toimia ns. pukeutumishuoneena. Tarkoituksena on joskus laittaa huoneen keskelle penkki, jonka alla on kenkäsäilytys. Näin eteinen ei menisi ihan tukkoon ja jos haluaa laittaa istualtaan kenkiä (tai pukea perhene pienimpiä) onnistuu tämä eteisen sivuhuoneessa. Tason päälle voisi myös hyvin laskea käsilaukun. Ja myös vieraat saisivat sinne tavaransa siististi (inhoan hujan hajan olevia käsilaukkuja jne).

Meillä on tosiaan nyt muutaman viikon ollut penkki keskellä isoa vaatehuonetta. Ja täytyy sanoa että homma toimii hyvin. Varsinkin näin talvella kun eteisen lattia on märkä, on sivuhuoneessa helppo pukea minityyppi ulkoilua varten. Kokosin kollaasiin muutaman penkkiratkaisun, jotka miellyttävät silmää. Tuo sivuhuoneessa oleva penkki on nyt 40 cm leveä (pituutta en muista). Tilaan mahtuisi hyvin myös 60 cm leveä istuin. Ideana on siis koota vetolaatikoista + laminaattitasosta tuollainen penkki.

Olisko sulla jotain ideoita tätä huonetta ajatellen. Sen pääasiallinen käyttö on siis vaate(+muu) säilytys.


ps. tämän päivän ohjelmassa taitaa olla toppavaatteiden kaivaminen esille ja välikausivaatteiden pesu. Saatiin nimittäin oikein kunnon talvi tänne Keski-Suomeen. Onneksi lasten (ja omani myös) talvivaateasiat on hanskassa. Eikä ne hanskatkaan ole hukassa :D

Kommentit