2 x laukku ja Mr Murphy


Moikka moi,

Jos asiat olisivat menneet vähän toisella tavalla, eikä Mr Murphy olisi iskenyt, olisin juuri nyt ulkoiluttamassa tyllihamettani ja korkkareitani. Vaan ei. Koska lasten kanssa nyt vaan sattuu ja tapahtuu, jouduin jättämään tämän illan kemut välistä. Ihan rehellisesti sanottuna voin kertoa, että harmittaa. Mutta minkäs teet.

Tyllihamekuvien sijaan saatte tyytyä ihailemaan mun kahta suosikkilaukkuani. Molemmat ovat tämän syksyn hankintoja. Toinen niistä (tuo kuviollinen) on mun sadekelien muovikassini. Sen lisäksi että laukku on tilava, ei se myöskään ole moksiskaan räntäsateista. Tai pikemminkin vesisateista. Ajattelin sitä jopa salikassiksi. Mutta sattuneesta syystä olen pitänyt kuusi viikkoa taukoa jumppailusta. Jospa ensi viikolla tämä köhä olisi historiaa ja pääsisin jumppaan.

Se toinen kassi, se on Tommy Hilfigerin mallistosta. Ostin sen "työlaukuksi", mutta käytän laukkua toki muulloinkin. Se on ollut käytössä juurikin niin hyvä kuin ajattelin. Nappiostos siis. Ainut negatiivinen asia laukussa on vetoketjun puute.. Kerran jos toisenkin olen saanut kaivella tavaroita auton lattialta kun laukku on mennyt mukkelis makkelis. Kukahan kehittäisi matkustamon puolelle jotkut käsilaukkukoukut??? Hoi myyntimiehet.

Muuten päivän kostyymi on koostunut suosikeista. Lolan roosa jakku (tai sinne päin) on ihanan rento. Henkka maukan pöksyt ovat olleet hintansa väärti. Ja kerrankin mulla on oikean mittaiset lahkeet (näiden pitäisi olla varmaan nilkkapituinen malli???).

Nyt mä lähden pötköttelemään sohvalle ja teen pienen blogikierroksen!

Oikein mukavaa viikonloppua sulle!

Ps.Koristeltiin esikoisen kanssa tänään huushollia vähän jouluisemmaksi. Samalla kekkasin, että (teko)joulukuusi olisi kiva juttu... Pitääköhän mennä huomenna kuusikaupoille? Ja mitä sellainen tekokuusi maksaa? Tietääkö joku?

Ps2: yksi upea kirppislöytö + aikamoinen flaksi tulossa blogin puolella. Joten pysykäähän ruutujen äärellä!!!

Ps3: aika siistiä kun kamera on taas kuosissa ja voi napsia kunnon kuvia!

Kommentit