Bloggaajien pikkujoulut


kuva: Katja Vuori / Valkoisen vuoren rinteillä-blogiOlin torstaina elämäni ensimäisessä blogtapahtumassa,JKL blogien bloggaajien pikkujouluissa. Kinkerit järjestettiin  Boho & keittiössä, jossa tarjolla oli glögiä ja pientä naposteltavaa. Voin kertoa että mua jännitti ihan sairaasti mennä koko tapahtumaan, koska en tuntenut entuudestaan ketään. Mutta ihan turhaan jännitin. Juttu luisti muiden bloggaajien kanssa mukavasti ja parituntinen, jonka paikalla piipahdin, meni nopeasti. 

Illan ohjelmassa oli mukavaa jutustelua. Lisäksi Lila Adtraction Suomi- yrityksestä kertoi meille hieman blogimainonnasta ja yhteistyöjutuista. Illan lopuksi saimme kotiinviemisiksi kivat lahjakassit, joista löytyi body shopin tuotteita, Vilan lahjakortti, tanshopin rusketusvoide ja proteiinituotteita. Oli todella mahtavaa tutustua muihin bloggaajiin!

Toivoa sopii, että jatkossakin postilaatikkoon kolahtelee kutsuja tällaisiin tilaisuuksiin!! Olen ehdottomasti messissä! 

Niin, ja on mulla jotain teillekkin. Nimittäin alekoodilla  21108 saat Jyväskylän Vilasta 20% alennuksen yhdestä tuotteesta!!! Koodi on voimassa tammikuun 2016 loppuun saakka! Jos siis asustelet täällä Keski-Suomessa, kannattaa tämä ale ehdottomasti hyödyntää!

Tällä viikolla olisi ohjelmassa ainakin parit pikkujoulut. Ja toiseen niistä laitankin sen tyllihameen, jota täällä taannoin pohdiskelin!

Mukavaa uutta viikkoa!

Kommentit