debyytti
moikka,

ja mukavaa neljättä adventtia! Meikäläisellä oli tänään kohtuu jännittävä päivä. Tein nimittäin jääkiekkodebyyttini :) Meillä kun oli aamupäivällä lapset vastaan äidit kiekko-ottelu. Jännitävän hommasta teki se, etten edes muista koska olisin heilunut mailan kanssa. Ja mun luistelutaidotkin on vähän  niin ja näin. Mutta hauskaa oli. Ensi vuonna sitten taas uudestaan!

Mulla alkoi tässä joululomakin. Olenkin jo nautiskellut pitkistä yöunista ja rauhallisesta oleilusta.. Kävin myös salilla yli 6 viikon tauon jälkeen. Huh, vähän tuntuu lihaksissa! Tänään tulikin kivasti liikuntaa tuossa luistelussa, ainakin jaloissa tuntuu kovin.

Tänään ohjelmassa on jääkiekon lisäksi ollut siivousta ja blinien paistamista. Tein ekaa kertaa taikinaa..  Voi jösses että niistä tulikin hyviä. Just mietittiin miehen kanssa, miksei olla aiemmin tehty niitä.. Ehdin tässä illan ratoksi myös selailla netistä kesäloman/ syksyn reissuja... Ja voipi olla että joku pieni suunnitelma olis nyt olemassa. Vielä kun vaan työmaalla lyödään lomat lukkoon, voi alkaa varailemaan reissuja.

Kivaa joulunodotusta just sulle!


ps2: mä taidan ruveta kasvattamaan taas hiuksia... nyt se katumus iski!

Kommentit

  1. Oih blinejä. Pitää ehkäpä meidänkin tehdä niitä. ja ps. täällä iski otsiskatumus ja myöskin kasvatellaan reuhkaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blinit on kyllä hyviä. Eikä se taikinakaan ollut yhtään hankala tehdä. Mikähän siinä onkin, että hiusten kanssa on aina ihan tuskissaan.. Ensin sitä haluaa lyhyet ja kun on lyhyet haluaa pitkät. Huoh. Vaikeaa tämä naisen elämä.

      Poista

Lähetä kommentti