häivähdys joulua
Moi,

Mä en lukeudu mitenkään kovin suureksi jouluihmiseksi. Tykkään kyllä siitä, mutta en aloita todellakaan joulufiilistelyä vielä marraskuussa. Perjantaina kuitenkin tuli "the fiilis" ja aloitettiin muksujen kanssa joulukoristeiden virittely. Kuten jo viime postauksessa mainitsinkin oli mielessä myös tekokuusen osto. Ja jos mä jonkun "älynväläyksen" saan, niin yleensä myös toteutan sen. Niin nytkin. Käytiin koko perheen voimin kuusikaupoilla. Mies ehdotti sellaista parinkympin muovihirvitystä. Kerrankin kuitenkin mä olin se joka ei halunnut pihistellä. Claes Ohlsonilta löytyikin mun mieltymystä vastaava kuusi. Kallishan se oli kuin mikä (99€), mutta jos kuusi kestää meidän käytössä vaikka viisi vuotta, ei "kertahinnaksi" tule kovin paha.

Eilen illalla me sitten viriteltiin esikoisen kanssa kuusi ja koristeltiin se. Jäin vähän miettimään, miten tuon kuusenjalan saisi siististi piiloon. Olisko jollain ideoita? Joku iso juuttisäkki? Kahvipapusäkki? Kuusi näyttää (ja tuntuu) muuten yllättävän aidolta! 

Fiilistelin muutenkin eilen illalla joulua. Mielessäni haaveilin idyllisistä, koristeellisista kattauksista. Ja päädyin jopa räpeltämään servettirenkaita (todellakin). No, jos totta puhutaan niin meidän taloudessa taidetaan ainakin muutama vuosi odotella noita hienostelupäivällisiä. Sen verran vaudikkaita tapauksia löytyy meidän huushollista. Mutta. Ainahan saa haaveilla. Ja fiilistellä. Niin, ja tietty olis kiva että lähempänä asuis niitä frendejä. joita vois sen hienostelukattauksen ympärille koota.

Nyt sunnuntaipuuhien pariin. Ohjelmassa on ainakin pinaattilettujen paistoa ja exelöintiä!Ps. ja jotta ei tunnelmointi menisi liian imeläksi, kerrottakoon se seikka että kuusi ehti olla alle 24 h pystyssä, kunnes juniori ehti kaataa koko hoidon... Että näinköhän kuusesta on iloa moneksikin vuodeksi. Ja tosi seesteistä joulufiilistä täällä :D 

Ps2: rasti seinään. Ihan kaikki lahjat on ostettu. Myös itselleni. Ostaako joku muu itselleen lahjoja? Vai olenko ainut höyrähtänyt?

Ps3: jos saisin jostain vähän lisää tunteja vuorokauteen, tekisin heti jotain pikkumuutoksia tänne blogiin!

Kommentit

 1. Ostin itselleni :D mut hei tuo, kuka mun blogin ulkoasunuutoksen hoisi, maksoi koko helahoito koodauksineen päivineen pikkusen päälle parikympp, kun sielä oli joulukuun -20% ale. Kurkkaa linkki mun sivun ihan alalaidasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kurkata toi linkki!

   Jä mä muistinkin, että sä ostit sen takin itsellesi. Kyllä itseäänkin pitää lahjoa!

   Poista
 2. Melkein kaikki lahjat on ostettu, ja juuri paketoin kaikki miä pystyin.
  Olen ostanut itselleni säkillisen lahjoja :D En taida kehdata laittaa niitä kaikkia kuusen alle..
  Nyt vain odottelen postista muutamaa pakettia. Meidän posti takkuilee pahasti, ja niinpä kaikki paketit on tällä hetkellä jossain muuaalla kuin täällä. Myös se huivi, jonka tilasin 1,5kk sitten.

  On kyllä aidon näköinen toi kuusi, katsoin, että ootko antanu peiton sille lämmikkeeksi, mutta nyt tajusin mikä sen funktio on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, peitto lämmikkeenä 😉😉 aika moni muukin on sen funktiota miettinyt... Ei vissiin mennyt mun peittely yritys putkeen. Mulla on kanssa muutama paketti Kiinasta vielä matkalla. Posti kulkee näköjään etana vauhtia!

   Hyvä että muutkin ostaa itselleen lahjoja! Mä löysin taas yhden ihanan jutun ja mietin käärisinkömsen pakettiin...

   Poista

Lähetä kommentti