halpa vs kallis ja alevinkkejä

Nyt, kun alennusmyynnit ovat ovella (tai jo käynnissä) ajattelin vinkata pari lastenvaatteisiin liittyvää tärppiä. Itse olen jo muutaman vuotena ostanut seuraavan koon vaatteet  (toim. huom. lasten!!!) alennusmyynneistä. Näin olen säästänyt mukavan summan rahaa. Ja mitä otsikkoon tulee, vinkkaan samalla muutamasta hyvästä "halppistuotteesta" jotka vetävät vertoja kalliimpien merkkien vastaaville.

Mun tärpit:


Hennesin softshell-takit ovat erittäin hyviä hinta/laatusuhteeltaan. Tälläkin hetkellä alessa on softshell-takkeja 15 euron hintaan. Ostinkin alesta pienimmälle odottamaan seuraavan koon takin. Esikoinen on viime keväästä saakka käyttänyt henkkamaukan vastaavaa takkia. Ja suosittelen tosi tosi lämpimästi. Ensinnäkin, takki on juuri passeli näille +2 asteen lämpötiloille. Materiaali on hyvä ja kestävä. Takki nimittäin jää odottelemaan kaappiin pienimmän kasvamista.Hennesin ulkohousut ovat myös peukutuksen arvoiset. Niiden hintaa on noin 50% erään ruotsalais merkin vastaaviin verrattuna. Ja laadussa ei ole mun näkemyksen mukaan moitittavaa. Eli suosittelen. Ja varsinkin kun huomioidaan ekaluokkalaisen housunkulutus on ihan jees ostaa edullisempia merkkejä. Kyllä vain, ne kalliimmatkin menevät temutessa hajalle. Nyt ostin (normaalihinnalla) kokeeksi myös henkkamaukasta toppahousut. Niiden laadusta en vielä osaa sanoa mitään, mutta näppituntuma vaikuttaa hyvälle.

Näin ale-aikaan tsekkaan tietenkin myös suosikkimerkkini polarn o pyretin alet. Todella laadukkaita vaatteita. Harmi vain että hinta on niissä usein todella suolainen. Mutta, alennusmyynneistä olen hankkinut seuraavaa kokoa, jos sopiva on sattunut kohdalle. Etenkin merkin kuorivaatteet ja toppapukineet ovat hyviä. Niitä kannattaa väijyä alesta. Myös vk-rukkaset peukutan korkealle.
Minkälainen lastenvaateshoppailija sä olet? Ostatko seuraavat koot hyvissä ajoin alesta vai säntäätkö toppavaateostoksille talven ollessa ovella?

Ja te, joita aihe ei kosketa älkää huoliko. Tästä blogista ei ole tulossa lastenvaateblogia... Alehaukan ja kitupiikin pitää vaan jakaa innostuksensa muillekkin :D

Kommentit