mieletön flaksi

Joskus vaan käy hyvä tuuri. Ja mulle kävi niin. Kahdestikkin. Joo - tiedän että sanonta kuuluu "se kel onni on, onnen kätkeköön". Mutta kerrottakoon nyt ne onnen aiheet!

Ensinnäkin. Osallistutteko te arvontoihin, mutta kelaatte että niistä ei koskaan voita? Mä teen niin. Mutta arvatkaa mitä. Mä voitin. Olen nyt Syster P-huivin onnellinen omistaja. Oikeasti! Huivi on villa-cashmere sekoitetta. Ja niin suloisen pehmeä. Väriksi valitsin tietysti roosan. Ja jotta ei menis liian imeläksi, on huivissa vähän myös viinipunaista. Niin ihana huivi. Olen onnen tyttö! Voitin huivin siis Home at last- blogin arvonnasta.

Se toinen flaksi kävi kirppislöytöjen puolella. Olen joskus salaa ihaillut kälyni flaksia fb-kirppisten puolella. Nyt sitten onni oli myötä mullakin. Löysin nimittäin meidän kylän fb-kirppikseltä niin ihanan takin, joka on niin mua. Yhtään takkia en tietystikkään olisi tarvinnut. Mutta oikeasti, jos takki on just ku mulle tehty ja maksaa kokonaiset neljä eskoa, en voinut jättää ostamatta. Samalla keikalla löysin myös muutaman espritin paidan. Ne vilahtelevat varmasti myös asukuvissa!

Joskus vaan käy mieletön tuuri!

ps. löysin myös yhdet ihanat haaremihousut (pantterikuosissa).. Olisittepa nähneet miehen ilmeen kun kiskaisin ne päälle.... Hänen mielestään kyseessä oli todella kyseenalainen löytö :D

Kommentit

 1. Onnea voitosta ja löydöstä!
  Yleensä en kyllä voita mitään, mutta nyt on ollut onni myötä. Siitä lisää jos joskus postipoika alkaa niitä kateissa olevia posteja kannella tänne suuntaan.
  Välillä kyllä käy tosi hyvä tuuri kirppisten kanssa, ja siitä tulee kyllä ihan voittajaolo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvistä kirppislöydöistä tulee kyllä onnelliseksi. Mullakin on muutama postipaketti ( Kiinan suunnalta) edelleen matkalla... Ei ehtineet jouluksi tänne...

   Poista
 2. Aivan ihanan huivin voitit! Onneksi olkoon! Kaunis tuo takki, sulla on kyllä hyvän onnen aalto. Hieno juttu!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti