aina se sama kriisi

hyvää keskiviikkoa!

Olette varmaankin viime aikoina huomanneet, että olen tämän tästä haikaillut niiden pitkien hiusten perään. Ihmettelen kyllä itsekkin mikä ajatusten asento sai mut ne hiukset leikkauttamaan lyhyeksi. Nyt kun kason vanhoja kuvia, näytti ne niin kivoilta. Mutta, katuminen lienee turhaa, se kun ei auta hiusten kasvamisessa (miten musta muuten tuntuukin että hiukset kasvavat niin hitaasti).

Mutta, mitä tekee hän kun kriisi iskee?? No, kaivoin vanhat (vuodelta miekka ja keppi) olevat pidennykset ja iskin ne päähän. Väri on mätsi, hiusten kunto kaamea. Mutta se pahin, näitä ei voi pitää auki. En viitsi demota teille miltä näyttää, kun laittaa lyhyisiin hiuksiin pidennykset. Ei kovin hyvältä.. Lisäksi pienen pieniä ongelmia tuottaa niskahiukset jotka sinkoilevat vallattomasti!


Nyt sitten pohdinkin mikä olisi paras vaihtoehto:

 • teippipidennykset?  Niiden hinta hirvittää. Saako niitä laitettua lyhyisiin hiuksiin? Onnistuisiko niiden laitto amatööriltä?
 • ns siimapidennys? Etuna huokea hinta. Miinuksena joka päiväinen värkkääminen, ja hiuksia ei voi pitää auki.
 • Kasvattaminen? Super hidasta ja ärsyttävää hommaa..
Mitäs sä tekisit? Ja jos sulla on vinkata jotain hyviä pidennystekniikoita lyhkäsiin hiuksiin niin kertokaa..


palataan taas!

edit: blogin ulkoasu on muokkauksen alla! Älkää siis välittäkö jos ulkoasu vähän kokee muutoksia!
Kommentit

 1. Niin tai näin, mutta kaunis olet :)

  VastaaPoista
 2. Aiemmassa elämässäni kampaajaopisekelijana olen noita pidennyksiä laittanut, ja en kyllä suosittele. Suurin ongelma on, että ne vahingoittaa sinun omaa hiusta niin paljon, että kun ne otetaan pois, jää jäljelle pelkkää raastettua hiusta.

  Ja teippipidennyksiä ei voi laittaa itse, eikä kokematon kaverikaan paljoa auta. Teipit valuvat helposti, ja teippaukset jäävät näkyviin ja taas joutuu hiuksia pitämään kiinni.

  Minä suosittelen etsimään pinterestistä tai netistä kivoja lyhyempien hiusten kampauksia, ja odottelemaan hiusten kasvua. Kampauksilla voit huijata itseäsi, ja mikä parasta, voit oikeasti alkaa pitämään lyhyemmistäkin hiuksista, kun niitä oppii laittamaan! Ystäväni kokeili Priorin plus kapseleita ja niistä on vähän ollut apua hiusten kasvuun.

  Minäkin poikkasin hiukseni, kaikki kuolleet ja harottavat pois. Ihana tunne! Ja kampauksetkin on helpompia, kun hiuksia on vähemmän.

  Tsemppiä kasvatukseen!

  Kiva tämä uusi ulkoasu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä, rehellisestä ja asiantuntevasta kommentista!
   Täytyykin sukeltaa pinterestin ihmeeliseen maailmaan ja etsiä hyviä kampauksia tälle lyhyelle kuontalolle. Kivoja juttuja tähänkin varmasti saa kun vaan vähän viitsii perehtyä"

   Sivun ulkoasu on kiva, mutta en vaan millään keksi, miten tuon infokentän saisi muutettua selkokieliseksi:D

   Poista

Lähetä kommentti