Hyvä päiväKaverini joskus sanoi, että hänen mielestään arki pitää olla sellaista että siinä tavallisessa arjessa on onnellinen ( eikä pelkästään lomilla). Ja olen samaa mieltä... Tämä päivä, tai oikeastaan koko viikonloppu on ollut sellainen. Ihanan tavallinen, mutta olen tuntenut itseni tosi onnelliseksi. Viikonloppuun on mahtunut liikuntaa (vuoden ekat hiihdot, jei!!!), kahvittelua ystävän kanssa, tavallista perhe-eloa, riittävästi unta ja hyvää ruokaa. Paljon muuta en olisi voinut toivoa!

Onnistuneista viikonlopuista saa hyvän energiaboostin uuteen viikkoon. Ensi viikoksi on tosin muutenkin tiedossa ihan mahti ohjelmaa (lähden yksin ystäväni luokse Helsinkiin!!!), jonka voimalla jaksaa vaikka kuinka monet uhmakohtaukset ja  kakkarallit 😉

Mahtavaa uutta viikkoa myös sulle! Toivottavasti sulla oli oikein onnistunut viikonloppu!

ps. jos joku ruudun toisella puolella tietää, miten tuon Alapuolella olevan " Tiina kohdan (missä lukee siis siansaksaa)" saa pois, olisin super kiitollinen. En haluaisi vaihtaa pohjan mallia koska tykkään tästä. mutta perfektionistina häiritsee tuo loota ihan mielettömästi!

Kommentit

 1. Vaikka lomalla onkin ihan tosi mahtavaa, niin arki on kuitenkin se paras paikka palata <3 Ja oma koti!
  Sun tuleva viikko kuulostaa kivalta :)

  ps. se on jossain bloggerin malleissa tuo "vakioteksti", löytynnee profiilista tai jostain muusta gadgetista? olet kyllä varmaan käynyt jo ne kaikki läpi? vahva veikkaus olisi ulkoasu ja jokin footereista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta tuo mitä kirjoitit!
   Ja tää viikko on kyllä mahtava. Toivottavasti mä ja muksut pysytään terveenä, jotta suunnitelmat toteutuu.

   En sitten saanut pois sitä rimsua, joten oli pakko vaihtaa blogipohjaa. Mutta hyvä tääkin pohja on.

   Poista

Lähetä kommentti