matkakuumetta....

Olen potenut pahemman luokan matkakuumetta aina meidän Barcelonan reissusta saakka (verrattain pitkään siis). Taannoin tehtiinkin miehen kanssa päätös, että tänä vuonna reissataan koko perheen voimin kaksi ulkomaan reissua.

Ensimmäinen reissu suuntautunee kesällä Viroon. Se on ns. "low budget" reissu. Eli edullisesti jotain kivaa. Ajatuksena on mennä lautalla yli (auto mukana) Tallinnaan. Sieltä vuokrataan air b&b kautta joku ihana tunnelmallinen huoneisto pariksi yöksi. Sitten kotiin. Katselin, että tuon air b&b kautta majoittuminen onnistuisi edukkaasti. Ja tällä kokoonpanolla se on tosi hyvä vaihtoehto. Tallinnassa ajateltiin piipahtaa ehkä eläintarhassa ja lentomuseossa. Onko näistä kohteista kokemusta? Entä olisko muita vinkkejä? Bongasin myös jonkun uuden vesipuiston  (Atlantis H20 aqua park) Tallinnan läheltä. Onko joku ehtinyt jo piipahtamaan siellä?Toinen reissu tehdään syksymmällä. Haluamme ehdottomasti aurinkoon ja lämpimään! Taidetaan suunnata Malagaan. Tai jos ihan ranttaliksi laitetaan niin Turkkiin (joku ihana all inclusive loma). Reissun päätavoitteena on lämpö ja rentoa yhdessäolemista (ja hyvää ruokaa tietenkin). Katselin jo Norwegianilta lentoja epsanjaan.. Ja jotain hotelleita ja huoneistoja myös. Olisko sulla vinkata hyviä kohteita Espanjan etelärannikolla?

Olen myös haaveillut Dubain matkasta, mutta se taitaa olla meidän budjetille nyt liian kallis. Eilat kävi myös mielessä. Onkohan se minkälainen matkakohde? Jos budjetti olisi rajaton (tai tuplasti isompi) suunnattaisiin varmasti Thaimaaseen tai Vietnamiin. Mutta niiden aika on joku toinen vuosi (sitä lottovoittoa edelleen odotellessa).

Oih, matkojen suunittelu on kyllä ihan parasta. Tietenkin se toteutuskin, mutta tämä vaihe kun saa haaveilla ihan kunnolla. Mä niin tykkään!

Minkälaisia reissusuunnitelmia sulla on vuodelle 2016?


ps. kaikki postauksen kuvat on vanhoilta etelän reissuilta!

Kommentit