purkkeja ja purnukoita

En ole kovinkaan merkkiuskollinen, mitä tulee kosmetiikkaan (siis voiteisiin yms). Mutta muutama suosikkijuttu mulla on. Ja nyt ajattelin vinkata niistä teillekkin.
/ kasvovesi / Garnier Miselli vesi/  
ihan loisto tuote! Tutustuin tähän vasta vuodenvaihteessa (luin suosituksen jostain lehdestä), mutta tämä on jo lunastanut paikkansa suosikkien joukossa. Ison putellin hinta on alle kuusi euroa. Joten mieletön hinta/laatusuhde.

/deodorantti / biotherm/ 
Tunnustan kärsiväni pienestä hikineuroosista. Olisi iso katastrofi jos dödö pettäisi kesken päivän ja hiki haisisi (salilla ei haittaa, mutta muuten nou nou). Olen kokeillut moniä dödöjä, mutta vielä en ole löytänyt Biothermin voittanutta. Miinusta tosi kalliista hinnasta (laivalla saa tosin joskus kolme dödöä 20 eurolla). Kuitenkin erinoimainen laatu.

/kasvorasva / nivea
Nivean klassikkorasva on kuulunut mun beauty boxin varusteisiin jo monta monta vuotta. Niin paras tuote. Sopii naamalle, mutta myös koko kropalle. Käytän tätä ympäri vuoden. Barcelonan reissulta löysin tuollaisen minikokoisen purkin suosikkirasvaani. Vakaa aikomukseni on täyttää purnukka uudestaan kun se joskus loppuu. Pieni putelli kun on just hyvä reissuilla. Tässä rasvassa on erinomainen hinta/laatusuhde. Iso purnukka rasvaa taitaa maksaa alle neljä euroa.

/parfyymi/ Sí
Tämä tuoksu edustaa mulle arjen luxusta. Se oli hinnaltaan ihan hävyttömän kallis ja mietin oikeasti aika pitkään raaskinko ostaa tuoksua vai en. Sí on mun lempituoksuni. / baby wipes 
Okei. Tämän tuotteen kohdalla varmaan ihmettelette että mitä hel***tiä. Mutta tämä ei ole virhe eikä vitsi. Käytän wipseja meikinpuhdistukseen ihan säännöllisesti. Kuvan pyyhkeet eivät ole sieltä parhaimmasta päästä (vähän turhan öljyisiä), mutta toimivat nekin. Vauvan pyyhkeillä saa näppärästi silmämeikit pois. Ja hei, jos ne sopii vauvan herkälle pepulle uskaltaa niitä omallekkin hipiälle käyttää. Hinta/laatusuhde näissä on kohdillaan. Vauvojen puhdistuspyyhkeet kun ei paljon maksa. Nämä ovat myös super kätevät reissuilla (nesterajoitukset tiedättehän), soronoo hajonneet ja vuotavat putellit!


Tässä mun luottokempsut. Mitä tuotteita sun luotto arsenaaliin kuuluu??

Palaan vielä toisessa postauksessa luottomeikkeihin.

See ya!

Kommentit