reissukassi- Check


 Kovasta matkakuumeesta kärsivänä, piti asialle tehdä jotain. Ja aloitin luonnollisesti siihen reissuun varustautumisesta. Uusi reissukassi (koko perheelle huom! tämä ei siis kaada ostoslakkoa) on hommattu. Ja nyt myös pakattu ekaa reissua varten. Olen nimittäin parasta aikaa menossa Helsinki .

Nyt kun meitä on neljä reissaajaa on laukkutarvekin luonnollisesti isompi. Niinpä tulevia reissuja varten yksi iso viikonloppulaukku tuli tarpeeseen. Omani ostin (luonnollisesti) aliexpressistä. Materiaalista sen verran, se on samanlaista kuin siinä merkissä jota tämä jäljittelee mutta kuitenkin jonkin verran ohuempaa. Katsotaan miten tämä kestää käytössä. Vielä ainakin yksi "trolli" pitäisi hankkia syksyn reissua silmällä pitäen! Meillä on nimittäin vakaa aikomus lähteä syksyn reissulle pelkillä käsimatkatavaroilla ( mitenhän mahtaa onnistua käytännössä, mä kun olen tottunut matkustamaan melko hevillä varustuksella...)
Ja niistä reissuista. Yksi pikkureissu on vihdoinkin buukattu tälle keväälle! Ne kaksi muuta, joista jo aiemmin kirjoitin.  Ne ovat aktiivisessa pohdinnassa! Satavarmasti lähdetään ainakin kylpylään!

Hyvää viikonloppua! Mä pidän vähän some taukoa ja nautin ihanasta viikonlopusta rakkaan ystävän kanssa!Kommentit

  1. Minulla on sekä tuo kassi (aitona tosin, hankinta Pariisin outletista), sekä kokemusta käsimatkatavaramatkustamisesta. Luulin että olen tehnyt siitä postauksen, mutta en taida olla koskaan kirjoittanut sitä loppuun asti. Ehkä aktivoidun sillä saralla! Toivottavasti viikonloppu oli onnistunut, nyt jo uuden kimppuun! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti