tavarataivaassa omalla sohvalla


ihan ensimmäiseksi täytyy todeta, että tiedostan tämän postauksen olevan täysin ristiriidassa meneillään olevan shoppailulakon kanssa. Mutta,  minkä sitä ihminen luonnolleen voi. Työkaverit ehdottivat jo että perustaisin jonkun ”shoppailuholistin tunnustukset blogin”. ÖÖ, minäkö shopholisti? Vittuilu lienee välittämistä :D 
 
Mutta oli aihe ristiriidassa tai ei niin täältä pesee. Olen tainnut aiemminkin mainita, että olen tehnyt tosi hyviä löytöjä ebaysta. Ja nyt parin kuukauden aikana olen siirtynyt täysin aliexpressiin. Jos et ole tuolla ostostaivaassa käynyt, mene hyvä ihminen mene. Sieltä saa kaiken mitä ihminen tarvitsee (ja sellaista mitä et tiennyt tarvitsevasi). Tavara tulee Kiinasta, joskus nopeastikin ja joskus taas ihan etana vauhtia. Mutta perille tulee kuitenkin. Hinnat on todella edukkaat, murto-osa Suomen hinnoista. Ja tavara on ollut laadultaan okei. Mitään huippulaadukasta tuolta taitaa olla turha ostaa, mutta esimerkiksi kännykkänkuoret ja lompakot + laukut on pelittäneet moitteetta. Yksien pallovalojen kanssa kävi vähän hassummin, mutta elämä on. Maksu tapahtuu kätevästi luottokortilla.Ostaessa on hyvä muistaa tullirajat. 20 € tai sen alle olevista ostoksista ei tarvitse tulle ja tai alveja maksaa, mutta sen ylittävistä jutuista homma pitää hoitaa. Kaveri kertoi tullien ja alvien maksamisen sujuvan helposti netissä, joten sitäkään ei kai kannata pelätä.

Jos mulla ei olisi shoppailulakkoa (vähän heikoissa kantimissa olevaa tosin) meneillään klikkailisin oitis seuraavat jutut ostoskoriin. Kaikki kuvat lainattu aliexpressistä!

Kattokaa nyt kuin ihana tyllihame!!! Ja arvioiden mukaan on oikeastikkin hyvä!

Jos, olisin laukkua vailla (ainahan tietysti yksi laukku mahtuu joukkoon mukaan), ostaisin tämän "french designer brand" laukun. Oikeasti, longcham-tyylinen laukku reilulla 10 eskolla. Kesän must-have reissu/rantakassi! Oi kyllä. Vähän jo harmittaa että aikoinani maksoin siitä oikeasta laukusta 80 euroa!

 Entäs tämä huivi?
  
Tai reissutägit matkalaukkuun?

Tai kesäkengät?

Kunhan kevät tästä vähän etenee, aion testata alin lastenvaatevalikoimat. Muutamat söpöstelytakit meidän minityypille jo bongasin... Ja ihania housuja. Bongasin myynnistä myös tismalleen samanlaisen neuletakin, mitä H&m valikoimissa oli viime vuonna :)  nyt vaan ilman hennesin logoa. Ja puolet halvemmalla. 

Ja ei, tämä ei ollut sponsoroitu teksti. Kunhan vaan haluan jakaa hyviä vinkkejä muille shoppailusta pitäville! Ja teille, jotka pidätte edullisten ostosten tekemisestä!Kommentit

 1. Itse Ebayn suurkuluttajana olen nyt lähiaikoina kohdannut muutaman järkyttävän pettymyksen kiinan ostoksissa. Pari kadonnutta pakettia, sitten se huivi, joka vihdoin saavutti tällä viikolla määränpään, oli joku öö luokan vahinkolaukaus, en edes avannut huivia muoveista vaan laitoin suoraa roskiin. Sain kyllä kaikista kadonneista ja huivistakin rahat takaisin.
  Taidan seuraavaksi kokeilla Alia.
  Tosin nyt pidän vähän ostostaukoa, kun yritän kasata kirppikselle meneviä tavaroita ja siivota kaappeja.
  Ja havittelemani laukku olikin loppuunmyyty ja mietiskelenkin nyt mitä seuraavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, sulla on kyllä käynyt huono tuuri. Eikös se huivi ollut sama minkä mäkin tilasin? Mulla on ollut omani käytössä nyt reilun kuukauden ja olen ollut tyytyväinen... Mutta tiedostan kyllä itsekin että,on aika tuuripeliä minkälaista tavaraa sieltä Kiinasta tulee.

   Mikäs laukku sulla oli haaveissa?

   Poista

Lähetä kommentti