Kiitos Tammikuu!

Moikka!

Niin siinä sitten kävi, että sometauko (tai blogitauko) jatkui hieman viikonlopun yli. Syytän hiljaisuudesta lumitöitä, lyhyttä yh-pätkää ja omaa väsymystä. No, joskus on hyvä vähän huilia.Vuoden eka kuukausikoonnos tulee tässä. On aika laittaa tammikuu pakettiin. Mitäpä jäi tammikuusta mieleen? Ainakin ihania hetkiä ystävien kanssa. Super ihana (ja tarpeellinen) reissu Helsinkiin. Ainainen matkakuume. Ostoslakko joka alkoi ja loppui (supernoloa!). Kadoksissa oleen urheilukipinän comeback ja vuoden ekat hiihdot! Oikein mukava kuukausi siis!

Helmikuulle on suunnitteilla mukavaa ohjelmaa! Pidän elämäni ekat me&i kutsut yhdistettynä tyttöjeniltaan. Siitä tulee hauskaa! Päästään myös miehen + rakkaiden ystävien kanssa viettämään aikuisten aikaa. Viihdeliput on jo hommattu! Lisäksi suunnataan myös sinne kylpylään. Ja toivottavasti varataan se syksyn ja kesän reissu.

Nyt mä lähden esikoisen kanssa hiihtämään. Se on moro!


ps. mulla on instagram ähky.. En jotenkin jaksa yhtään kuvailla  sinne juttuja.

Kommentit

  1. Teidän helmikuu kuulostaa kivalta! Itsellä se sisältää lähinnä töitä ja selviämistä arjesta. Paitsi hiihtolomalla vähän lomaillaan (paitsi mies).

    Maaliskuussa sitten lähdetään perheen kanssa Leville lomailemaan. Se on kyllä ehkä vuoden parasta antia. Urheilua ja viiniä sopivassa suhteessa, sekä kaikki läheiset mukana.

    Mukavaa helmikuuta!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti