laskettelukärpänen
Sunnuntaita!

Eilen vietettiin esikoisen kanssa mukavaa laskettelupäivää. Alkujännityksestä päästyään hän innostui laskettelusta ihan tosissaan. Ja niin myös minäkin. Nyt on seuraava laskettelureissu sovittuna. Silloin lähdetäänkin vähän isompaan mäkeen! Laskettelussa on kyllä se hyvä puoli että ulkoiltua tulee ihan vahingossa, mä kun en oikein oo pihalla hengailija. Siis semmonen että jaksaisin tuntikausia ulkoilla jossain.

Mua puras laskettelukärpänen sen verran kovin, että pohdin ihan tosissani josko kävisin ostamassa kamat sporttidivarista (tai tori.fi-palstalta). Olen siis lasketellut aiemminkin tyyliin "aina kun on tilaisuus". Jos hankkisin omat kamat voitaisiin hyvin käydä esikoisen kanssa laskettelemassa pari kertaa kaudessa. Ja onhan tossa laajiksessa iltamäet jonne pääsee kai melko edullisesti? Mun mielestä laskettelu on ihan sika kallis harrastus, varsinkin jos joutuu joka kerta vuokraamaan kamat. Laskin jo päässäni että tyyliin 5 vuokrakerran hinnalla (35€ krt) saa jo omat kamat (siis käytettynä). Eli pari vuotta kun käy laskettelemassa pari kertaa kaudessa, on rahat jo takaisin. Ja itseasiassa haaveilen, että mentäs koko perhe lappiin. Joten semmoisella lomalla kamat maksais jo hyvinkin itsensä takaisin.

Että semmonen kärpänen tällä kertaa.

Me jatketaan taas etelänreissu pohdintoja. Perjantaina piti ostaa ne lentoliput..  Mutta lentoyhtiö olikin yön aikana nostanut lippujen hintaa 100 per lärvi.. Joten suunnitelmat menikin taas vähän uusiksi.

Hei mites ruudun toisella puolella, onko siellä laskettelijoita tai lautailijoita? Vai ootko enemmän murtsikkaihminen.

Kommentit