mööpeliralli osa 1, telkkarihuone


Kuten aiemmin todettu, aikamoinen sisustuskärpänen on iskenyt muhun. Ja siitä sitten seurasi myös mööpeliralli. Kaikki sai oikeastaan alkusysäyksen esikoisen toiveesta saada oma huone. No, tämä telkkuhuone ei liity siihen oikeastaan mitenkään. Tai ehkä tavallaan joo. Halusin nimittäin kokeilla, miten käytännössä telkkuhuone meidän perheessä toimii. Koska sellainen mun suunnitelmissa siintää.

Meidän taloudessa on siis ala- ja yläkerrassa olkkarit. Ja näistä yläkerrassa on iso tv josta pääsääntöisesti töllötetään elokuvat yms. Alakerrassa on ollut (siellä olkkarissa) tosi tosi vanha tv. Ja sitä on lähinnä katsoneet lapset tai sitten minä olympialaisten aikaan. Muuten alakerran olkkari on ollut vaan hengauskäytössä.. Eli nökötetään sohvilla omat padit kourassa  Jutellaan miehen kanssa sivistyneesti tuntitolkulla sohvalla makoillen. Juuh.

Nyt sitten heivasin telkun vierashuoneeseen, joka on ollut aiemmin lähinnä romuvarasto ja myös vierashuone. Säkkituolit pääsivät hyvään käyttöön ja lapsukaiset viihtyvät siellä hyvin. Ja tadaa, olkkarissa vallitsee harmooninen tunnelma ilman tv:tä. En tajua mikä aivopieru  muhun iski kun säkkituolit piti hommata, ne kun on sisustuksellisesti kamalat. Mutta kesällä ne on hyvät pihalla, siinä tarkoituksessa mihin ne hommattiin. Mietin kyllä muutaman kerran, kehtaanko julkaista kuvat telkkarihuoneesta, koska en tykkää siitä huoneesta yhtään (liikaa romua, ja ne säkkituolit). Mutta tuleepa pieni reality check samalla..  Mä niin tartten Paanasen Markon vähän sisustamaan meille!

Sitten kun mööpeliralli varsinaisesti alkaa (= kun autotalli on valmis), heivataan säkkituolit muksujen huoneisiin (1/huone) ja vierashuone sisustetaan ihan oikeasti. Siitä lisää omassa postauksessaan!


Nyt mä haluaisin tietää miten teillä on sijoitettu ns. kakkostelkkarit. Onko niille oma huone (=telkkarihuone), löytyykö se teidän makuuhuoneesta vai lastenhuoneesta? Vai pärjäättekö yhdellä aparaatilla?

Mä olen muuten melko varma, että kun kakkkos telkkarista aika jättää ei uutta hankita tilalle

Kommentit