suosikkeja/ me&i

Olen jo hyvissä ajoin alkanut fiilistelemään miikkarin kevätmallistoa. Pidän nimittäin ensi viikolla kutsut. Enkä malta odottaa! Poimin tähän alle muutaman itseäni kiinnostavan jutun; niin lapsille kuin itsellenikin.

Kaikki kuvat/ me & i


boatneck top


short jacket


little black dress

cropped pantsNäistä ehdottomat "must have" jutut ovat tuo boatneck toppi (ellei ole liian skinny) ja cropped pants. Molemmat aika perusvaatteita. Ja just siks niin ihania. Toppia on saatavan myös raidallisena (emännän lahja) ja jos vaan mahdollista, niin sen kyllä itselleni haluan.  Pikkumusta olisi myös hyvä lisä vaatekaappiin. Tosin muutama musta juttu siellä roikkuu (+ mustia paitoja ja hameita) joten voipi olla että passaan tämän. Osastoa "ihana" on myös short jacket. Mutta, oliskohan mulla ihan oikeasti käyttöä sille. Epäilen. Emännänlahjoista löytyi myös ihana raitahame... Ja haluaisin myös sen. Täytyy kärkkyä miikarin kippistä sen toivoissa.

Lastenvaatteista löytyi myös muutama suosikki.


many bicyclesconcrete cars                                              

raptors collar tee

sweatpants with pockets

kids fluid pantsErityisesti alimmaisena oikealla olevat lasten fluidpantsit sekä dinopaita ovat mieleen! Haittaiskohan lapsia jos ostaisin molemille samat setit.. Olis mini ja isoveikka?

Jeps. Näemmä oikein kiva mallisto :D  

Löytykö näiden joukosta sun suosikkeja?

Mä lähden tästä Barre-tunnille. Ikinä en oo ollut, mutta eiköhän siellä hiki tule! 
Kommentit