Vähän blondimpiHuh, maanantai on ihan just pulkassa. Onko muilla maanantai tuntunut tahmealta? Tuntuu, etten ole saanut itseäni tänään pirteäksi en sitten millään! Pientä spessua juttua oli tosin mun maanantaissa pikainen pyrähdys kampaajalla. Kävin nimittäin varttifiksauksessa!

Rohkeat ensiaskeleet uuden lookin suhteen otettiin oikeastaan jo viikko sitten! Ystäväni E taikoi mulle raitoja. Lopputuloksesta tuli aika paljon blondimpi kuin aateltiin. Mutta olen kyllä ystävystynyt blondimman olemuksen kanssa tässä viikon aikana. Ja tykkään väristä paljon. Pitää vaan muistaa lotrata hopeashampoon kanssa ettei pissi nouse päähän :D

Kun muutoksen tielle kerran lähdettiin, oli jatkoa luvassa. Vaikka lyhyt look olikin nätti, taidan kuitenkin perusluonteeltani olla ponnarityttö (= todella laiska laittamaan hiuksia).. Nyt sitten vaan kasvattelemaan hiuksia. Siksipä kävinkin tänään kampaajalla saksituttamassa mallin sellaiseksi, että sitä pystyy kasvattelemaan. Kylläpä vaan odottavan aika tässä kasvatus asiassa on pitkä. No, täytyy yrittää värkäillä tästä mitasta jotain väkerryksiä ennen kuin hiukset yltävät ponnarille.

Näillä siis mennään! Katsotaan miten pitkälle maltti riittää kasvatuksen saralla!


mukavaa uutta viikkoa!
ps. tein eilen "pientä" mööpelirallia. Siitä, ja sen aiheuttamista sisustuspohdinnoista ja suunnitelmista tulossa lisää juttua lähiaikoina!

Kommentit

Lähetä kommentti