Laidasta laitaan


Maaliskuu moikat just sulle! Ja terveisiä reissusta! Tehtiin koko perheen voimin pieni roadtrip. Tällä kertaa ei menty laivalle, vaan ohjelmassa oli muuta veteen liittyvää aktiviteettia. Nimittäin käytiin kylpylälomalla Holiday Club Saimaalla. Samalla osallistuttiin lomaosake-esittelyyn. Ja nyt täytyy myöntää että pohditaan ihan tosissamme kannattaisko sellainen ostaa... Se pistesysteemi kun on aika hyvä ulkomaanmatkoja ajatellen. No. Tätä aihetta ehkä pohdiskellaan myöhemmin tällä kanavalla. Mutta jos haluat jakaa kokemuksesi, niin sana on vapaa!

Lomareissun aikana en jaksanut blogata lainkaan. Missään somepimennossa en sentäs ollut, kiitos mukana kulkevan padin. Kiitin taas itseäni loistohankinnasta. Tuo mini ipad kun on ollut super kätevä reissussa... Se viihdyttää niin äidin kuin lapsenkin. Ja miehen. Suosittelen lämpimästi! Mutta joo, keskityin lomalla täysin niihin live ystäviin ja elämästä nauttimiseen. Ehtiihän sitä kirjoitella juttuja tänne myöhemminkin.

Huomenna palaankin takaisin arkeen, nimittäin mun loma oli tässä. Sunnuntaina palailen vielä hetkeksi hiihtolomatunnelmiin sillä mennään esikoisen kanssa himokselle laskettelemaan. Kivaa!!!

Mites sun hiihtoloma on mennyt? Vai häämöttääkö se vasta edessä?


ps. jos mietit, miten Turku liittyy tähän Saimaa kuvioon, niin ei mitenkään.. Käytiin vaan retkillämme myös Suomen toisella laidalla. Laidasta laitaan siis.


Kommentit