menoa ja meininkiäHeippa,

melko haipakkaan on taas yksi viikko vierähtänyt. Niin reippaasti, etten ole ehtinyt edes blogin äärelle.. No, nyt taas täällä. Tänään ollaan saatu nauttia ihanasta auringonpaisteesta. Kunhan pienin herää uniltaan, lähdetään lasten kanssa jäälle kävelemään. Eväät mukaan ja avot. Muksut kävivät myös virpomassa aamulla.. Ja meidänkin ovikello on soinut tiuhaan tahtiin.

Oikein kiva päivä siis menossa. Ja oikeastaan viimeiset pari päivää on olleet huippuja. Miehen porukat oli meillä kylässä ja se on aina hauskaa. Pääsin perjantaina myös viihtelle.. Lähtiessäni tosin sanoin, että tulen parin tunnin päästä... Se pari tuntia vaihtui sitten seuraavaan vuorokauteen. Mutta ei se mitään. Oli kyllä kivaa. Ja kerrankin vähän extempore meininkiä.

Kunhan kameran akkku tuosta palautuu, kuvailen teille muutaman kevät/kesäuutuuden, jotka olen hankkinut. Mulla on niin kevät mielessä.

Muuten, mä aktivoiduin vihdoinkin snapchatin suhteen. Mut löytää sieltä nimellä tiina.birdie. Eli sitä kauttakin mua voi seurailla. Onko sulla snapchat tili?  Jos, niin kerro, tulen seuraamaan sua!

Mahtavaa sunnuntaita!

ps. instagramissa on tällä hetkellä ihan hiljaist. Mun puhelin on edelleen huollossa. Mutta kunhan saan oman puhelimeni takasin, rupeaa nää somekanavatkin aktivoitumaan.

ps. minkälainen kohde Tallinna on lasten kanssa? Kannattaako mennä?

Kommentit

 1. Kivan keväinen kuva :)
  Me ei olla käyty lasten kanssa hirveästi kaupunkilomalla ulkomailla, mutta suosittelen teidän kokoonpanolla ehdottomasti tätä:
  http://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.fi/2015/03/tallinna-lapsiperheille-energia.html

  Sokos estoria ja viru ovat ihan siinä keskellä ja ketjuina kivat perheille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!!!

   Ja kiitos hyvästä Tallinna-vinkistä. Täytyy pitää mielessä, jos reissulle sattuu huono keli.

   Poista

Lähetä kommentti