mukavuushousut kesäksi


paita / house of lola
rannekoru/ aliexpress ja kalevala koru


jakku / me & i
toppi / promoda
housut / me & i


Moi,

mulla on kevät jo niin mielessä!!! Olen mietiskellyt jo lämpimiä sekä aurinkoisia kevätpäiviä, haaveillut terassilla istuskelemisesta.. Keväästä noin yleensäkkin.

Haaveilua lisäsi entisestään miikkarin fb-kirppikseltä bongatut housut. Ristin nämä heti kättelyssä mukavuushousuiksi, sillä sitä nää on. Materiaali on collegea, mutta ne näyttävät paljon siistimmiltä kuin tavalliset verskat. Nämä jalassa kehtaan taatusti mennä myös kauppaan ja julkisille paikoille (tavallisissa verkkareissa en). Tiedän myös, mitkä housut laitan jalkaan jos edessä on paljon istumista. Tunnustan, olen niin hullaantunut näistä housuista että mulla on nämä myös mustana. Yritin ottaa niistä teille kuvan. Mutta mun taidoilla ei ihan onnistunut. Samaan hengenvetoon tunnustan näin julkisesti että olen hengannut kauppakeskuksessa verkkarit jalassa. Mutta kai näin siisteissä versioissa kehtaakin liikkua???


Seuraavaksi menen varaaman jumpan huomiselle ja sitten taidan siivota vähän vaatekaappia.. Se on nimittäin semmonen homma, että jos jotain hankkii pitää vasta vuoroisesti kiikuttaa jotain myös pois.

Kommentit

  1. Siis miksi mä en ole törmännyt näihin housuihin?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Housujen mallin nimi on funky pants! Sydänpyllyt ryhmässä oli ainakin eilen myynnissä samanlaiset. Tosin sä taidat olla mua pienempää kokoa 😉😉

      Poista
  2. Tosi kivat!
    Mulla oli kerran kääntymässä nuo mustana, mutta mulle toimitettiin väärä koko, ja se oli aivan liian iso. Oikeasti kokeilin että olisinko mitenkään voinut niitä käyttää, mutta ne putosi päältä ja oli pakko palauttaa. Mutta näyttää tosi hyviltä! Varsinkin nuo beiget.
    Vaatekaapin siivousta täälläkin suunnitelmissa. Kohta saa kaivaa kevät ja kesävaatteet jemmoista! JEE!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vaan etsimään sopivaa kokoa nettikirpurlta. Näitä on kyllä säännölliseen myynnissä fb-ryhmissä.

      Mä odotan jo innolla että saaa kaivaa kesäkamppeet esille.. Vähän noi uudet kengätkin himottaa. Siis niiden käyttöönotto :)

      Poista

Lähetä kommentti