oops, mä tein sen taas


Arvaatteko minkä?

Joo, ruumsteerasin taas mööpeleitä ylhäältä alas ja taas ylös (en samoja huonekaluja tosin).  Nyt on vierashuone kunnossa ja miellyttävä silmälle (tohon jakkaraan voisin kokeilla DC-fixiä).. Toisissa huoneissa ollaankin sitten vähän vaiheessa.

Yläkerran aulan lähtötilanteessa, toinen sohvista oli vähän liian iso sinne. Niinpä päätin kelkkoa toisen sohvista vierashuoneeseen. Koska yläkertaan jäi liian vähän istumapaikkoja, roudasin ektorpin ylös. Miesväki ei kauhesti arvostanut tätä päätöstä. Mutta toistaiseksi mennään tällä. Kunnes keksitään jotain muuta. Nitä vaitoehtoja pohdinkin ihan omassa postauksessa. Ja mitä tapahtui alakerran olkkarille? No, ektorpin sijalle tuli se "mamman mööpeli". Sopii hyvin olkkarin ilmeeseen, mutta istua ei siinä voi. Ja ne säkkituolit. Ne meni lastenhuoneisiin (sopivat sinne parhaiten).

Nytpä onkin sitten ongelma. Pitäiskö yläkerran sohvan pariksi ostaa nojatuoli vai pala sohvaa? Vai jääkö Ektorp ylös ja alas ostetaan joku nojatuoli. Kenties korituoli?

Nyt nojatuolibudjetti on kuitenkin tosi tosi pieni.. Minityyppi nimittäin hajotti mun puhelimen näytön tänään ja lompakkoon tuli 150 euron lovi.. Sillä olisi jo saanut palan nojatuolia.. No.  Elämä on.

Semmosta rallia taas.

Nyt lähden pienimmän kanssa pihalle ja nauttimaan talvisesta kelistä.Kommentit