pääsiäistunnelmia
Moikka,

ja oikein mukavaa pääsiäistä! Me vietetään vapaapäiviä ihan kotosalla. Yksi meistä on vähän kipeänä, joten ihan hyvä näin. Tähän päivään on kuulunut hyvää ruokaa ja vähän polskuttelua peurungassa! Muuten vapaapäiville ei olekkaan mitään ohjelmaa.

Olen tänään vähän suunnitellut kesän reissua... Ehkä sittenkin Tallinna vaihtuu Ruotsiin. Katsotaan mihin loppu tulemaan päästään.. Kohde kun vaihtuu tasalta ja puolelta :D On tää niin vaikeaa...

Huomenna nappaan teille kuvat meidän eteisestä, joka koki eilen pienen faceliftin... Pienillä muutoksilla saa kyllä ihmeitä aikaan! Mutta tästä lisää huomenna, nyt on liian hämärää kuvaamiseen.

Nyt ajattelin mennä vihdoinkin siivoamaan vaatekaappeja. Olen puhunut aiheesta varmaan sata kertaa täällä blogissa. Mutta kun en vaan saa aikaseksi. Nyt sitten oikeasti. kaikki vaatteet jota en ole käyttänyt vuoteen joutavat veks. Ja kesävaatteiden suhteen aion myös pitää tiukan karsinnan. Mitä tulee niihin laukkuihin, joista ajattelin luopuvani. Luulen että jemmailen niitä tuolla vielä hetken.. Jos vaikka innostunkin ko laukuista joskus (nyt just tuntuu että konjakinruskea kausi oli ja meni... mutta luulen että se tulee vielä takaisin).

hei oikein kivaa pääsiäistä sulle!

Kommentit