pieniä onnen aiheita


Tällä viikolla minut on saanut onnelliseksi:

- saan vihdoin hiukseni kiinni. Tätä hetkeä olen odottanut kauan. Aikamoinen pinniviritelmä ponnari tietty vielä on, mutta silti. Olen ollut tosi tyytymätön hiuksiini varmaan jo kuukauden... Ja myönnän, olen myös katunut hiustenleikkuuta. Mutta. Näköjään nämä tästä kasvavat... Eli kasvatellaan kasvatellaan....  Note to self: mieti seuraavalla kerralla viikko, kaksi tai kolme, ennen kuin leikkaat lyhyen tukan.

- hoksasin, että koossa 35 löytyy sittenkin ihan hyvä valikoima kenkiä. Kävin yhdessä nettikenkäkaupassa tilaamassa lapsille kevätkenkiä. Ja samalla tsekkasin valikoimat omassa koossani (se 35 siis). Ja olin tosi yllättynyt, että vaihtoehtoja oli niin paljon! Hyvästi lastenkengät, on ehkä sittenkin toiveita, että löydän sopivan kokoisia kenkiä aikuisten mallistoista. Esimerkiksi eccolla oli tosi kivoja malleja myös mun koossa!

- olin yhteydessä Me&i:n ja selvittelin vähän millaista olisi myyjän  työ. Mua kiinnostaisi homma ihan sikana. Nyt vaan täytyy pohtia tarkasti riittääkö aika siihen. Olisi aika unelma lisäduuni esitellä niin kivoja vaatteita!

- söin tänään hyvää kakkua peräti pari kertaa! Ei ehkä paras idea laihdutuksen kannalta, mutta so what.

- juttelin eilen pitkästä aikaa rakkaan ystäväni kanssa. Vaikka puhelusta tuli ikävä (toim huom siis ikävä häntä ei kurja fiilis) olen super onnellinen, että mulla on hän ystävänä. Ei ole asiaa tai tunnetta mistä en voisi E:lle puhua.


Mitkä asiat sut on tehneet onnelliseksi?

Onneksi nyt on jo torstai. En ole päässyt työrytmiin vielä ollenkaan vaan olo on kokoajan tosi väsynyt ja pöhnänen. No, viikonloppuna relataan!

Ps: mistähän löytäisi kivan (ja edullisen) muotoilevan uikkarin?

Kommentit

 1. Koen oikeudekseni vähän hihitellä tuolle 35 kokoiselle jalalle, kun oma on kokoa 42. Samat mutta eri ongelmat. Suurin osa kengistä on pieniä, tai tosi hassun näköisiä jalassa.

  Tsemppiä kasvatukseen, kesähän on kivan huoletonta hiusaikaa. Voi antaa olla sellainen beach hair koko ajan! Ja syksyllä huomaa eron kasvussa, yhtäkkiä hiukset onkin taas pidemmät ja pysyy kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä oon kyllä tottunut siihen, että mun jalan koolle hihitellään 😉😉👍

   Kiitos kasvatus tsempeistä! Ja kesällähän vois hyvin käyttää sitä hellehatun jos hiukset harmittaa!!

   Poista

Lähetä kommentti