trikoojakkujen pauloissa

Mulla oli kerrankin pieni hetki omaa aikaa (mies ja lapset liikenteessä). Päätin käyttää ajan hyödyksi ja napata tänne blogiin parit kuvat mun tän hetkisistä suosikeista, mitä tulee trikoojakkuihin. Ne ovat löytäneet salakavalasti tiensä kaappiini. Ja hyvä niin. Trikoojakut ovat super mukavat päällä, niiden avulla saa asusta skarpimman, mutta sopivan rennon.

Tässä tämän hetken  top 3.


jakku/ me&i

jakku/ me&i


jakku/ house of lolaKaikkien asujen pohjana on h&m trikoopaita ja kappahlin farkut.

Niin tässä oli tosiaan top3. mullahan löytyy myös yksi vihreä trikoojakku (sekin on tosi kiva). Ja sitten musta "neuletyyppinen" jakku. Pari vanhempaa trikoista versiota saa lähteä tässä keväällä uuteen kotiin. Jakkuja siis piisaa.

Muuten, kuten kuvista näkyy, jo pienellä jutulla (= erivärisellä jakulla) saa asusta ihan erinäköisen. Korallinpunaisesta tulee ihan kesäfiilis. Ja sitten taas tummansininen on tosi business henkinen. Ja mitä tulee tohon harmaaseen. Se päällä on taatusti tyylikäs olo (tämä on testattu!!!). Esimerkiksi harmaa jakku yhdistettynä mustaan mekkoon = super tyylikäs look!

Testailin samalla vähän kesäisempiä yhdistelmiä. Niihin palaan myöhemmin!

Mites, iskeekö suhun trikoojakut? Löysitkö joukosta oman lemparin?

Kommentit

  1. Ihanan pirteitä kuvia. Trikoojakut ei ole mun juttu, mutta sulle sopii hyvin!

    VastaaPoista
  2. Onpas kivan näköisiä kaikkia! Mä tykkään kanssa trikoojakuista, on vähän niin kuin enemmän pukeutunut, mutta ei kuitenkaan mikään jakkupukufiilis 😊

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Ja kuule, ihan samasta syystä yllään trikoojakuista!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti