vähän keväisempää..

Moi,

viimeksi taisin mainita, että olen jo aloittanut kevääseen ja kesään valmistautumisen. Siis vaatekaapin päivityksen osalta. Olen haalinut alennusmyynneistä tarpeellisia (ja varmaan vähän tarpeettomampiakin) juttuja. Mulle kun ei niin oo väliä onko joku viimekauden juttu vai ei. Nimittäin kyllä vaikkapa beiget chinot on melko samanlaiset vuodesta toiseen.

Yllä muutama tällainen hankinta. Pellavapaita on Kappahlin mallistosta.. ihana pellavapaita sopii moneen menoon ja on mun makuuni sopivan rento. Mä en osaa oikein käyttää perus kauluspaitoja. Mutta tää pellavainen oli kyllä rakkautta ensi silmäykselllä. Ja tätähän voi käyttää ympäri vuoden! Toinen kuvissa näkyvä juttu ovat kengät. Jeps. Ja vielä kaksin kappalein. Nämä ovat aliexpressistä. Valkoiset ovat juurikin passelia kokoa, siniset ehkä vähän naftit. Luotan siihen, että kangas vähän venyy...  En suosittele kenkien ostamista sovittamatta, sillä lopputulos voi olla että rahat menee roskiin kun koko on väärä...

Ja niin. Huomasitte varmaan laukunkin. Sekin on uusi. Hups. Mites tässä nyt näin kävikään..... Vielä toinenkin saman merkin laukku olisi kiikarissa. Mutta nyt en osta kyllä mitään (olette tainneet kuulla saman lausahduksen aiemminkin...). Katsellaan sitten vaikka syntymäpäivälahjaksi...

Uusien hankintojen myötä mun pitäis ehdottomasti koluta vaatekaapit läpi. Muutama laukkukin mietityttää.. Mutta hitsit kun en jotenkin raaski luopua niistä vaikka lojuvatkin tyhjän panttina!!

Jokos sulla on kevät mielessä?

Ihan just on pääsiäinen. Meillä ei ole mitään ihmeempiä suunnitelmia. Tällä kertaa ollaan vaan ihan kotosalla ja tehdään täältä käsin kivoja juttuja. Ainakin kylpylästä ja leffasta on ollut puhetta!

Mutta, nyt huushollaamaan!

Kommentit

  1. Nuo pitsikengät on tosi ihana, minulla on samanlaiset siniset ostettu pari vuotta sitten Hennesiltä. ahkerassa käytössä niihin on tullutmuutama reikä, mutta onnistuneesti olen ommellut niitä kasaan pari kertaa.
    Kevät on kaukana mielessä, ulkona sataa taas lunta! Pakkailin kuitenkin talvisempia villajuttuja jo pois, toivottavasti ei enää tule kovia pakkasia. Mukavaa ja rentoa pääsisäistä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Pitsikengät on kyllä kivat! Etsin niitä jo viime vuonna (henkkamaukankin kävi sovituksessa), mutta mulla on niin pieni jalka etten löytänyt sopivan kokoisia!!! Vähän teki mieli tilata aliexpressistä toiset samanlaiset :D mutta ehkä käytän näitä hetken ja katon onko nää käytössä hyvät!

    Mun pitäis myös siirrellä talvisia villajuttuja pois... Ja lasten hanskat ja muut systeemit pitäis ehdottomasti käydä läpi! Hyvää pääsiäistä myös sulle!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti