kesälomasuunnitelmia

Ajatukset alkavat pikkuhiljaa kääntymään jo kesään päin. Tai ainakin niihin kesälomiin. Mulla on tänä vuonna kolme viikoa lomaa. Suurin osa siitä menee autotalliprojektin kimpussa... Mutta ajateltiin mennä myös yhdessä koko perheen voimin reissulle.

Me palloteltiin pitkään reissukohdetta. Mielessä kävi niin Puola, Viro, Unkari kuin Ruotsikin... Viimeksi mainitusta totesin miehelle joskus tammikuussa että "ei mennä ainakaan ruotsiin, se on niin nähty"... Ja miten sitten kävikään.

Tadaa. No me mennään Ruotsiin. Ei tosin sinne tuttuun Tukholmaan (siellä ollaan nyt käyty muutamaan otteeseen) vaan vähän kauemmaksi. Miehen esityksestä lähdetään Kolmårdeniin. Ja veikkaankin sen olevan oikein hyvä valinta. Reissu tarjoaa jokaiselle jotakin. Pienimmälle Bamse-maailman, esikoiselle eläintarhan, mulle Tukholman ulkopuolella sijaitsevan outlet-alueen ja miehelle laivan viskihyllyt (hän harrastaa ko. juomaa hifistelymielessä).

Jos teillä siellä ruudun toisella puolella on vinkata jotain kivoja paikkoja matkalla Kolmårdeniin niin kertokaa. Kaikki kokemukset liittyen tuohon outlet-keskittymään ovat myöskin tervetulleita. Ja no, ylipäätänsä kaikki vinkin Ruotsiin liittyen!

Mitäs sulla on kesälomasuunnitelissa??ps. postauksen kuvat ovat viime kesän Gotlannin reissulta.

Kommentit

 1. Me kävimme Kolmårdenissa kahdeksan vuotta sitten. (Mihin tää aika menee!) Yövyimme teltalla läheisellä leirintäalueella, joka oli siisti ja mukava. En muista, että olisimme kovin paljon muualla kierrelleet, kuin siellä eläinpuistossa ja safarilla, jossa kävimme omalla autolla, sekä siellä Bamse maailmassa. Kahden päivän lipuilla ehti hyvin näkemään kaiken. Kolmårdenin jälkeen jatkoimme vielä Vimmerbyhyn Astrid Lindgren Vårldiin, joka oli kyllä todella hieno teemapuisto!

  Outletissa en ole käynyt, sillä tosiaan tuon reissun jälkeen olemme lähinnä matkustelleet autolla Keski-Euroopassa, ja siellä outlet tarjonta on vähän laajempaa, emmekä ole kokeneet tarpeelliseksi pysähtyä enää Ruotsissa (rahat loppu).

  Matka kuulostaa kivalle, ja sen suunnitteluhan on jo puoli matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnittelu on kyllä ihan parasta!

   Onko toi Vimmerby miten reitin varrella?? Googlesta tietty selviä!

   Kiitos kommentistasi!

   Poista

Lähetä kommentti