mutsiuikkari


Suom. äiti-ihmisten uimapuku, joka peittää löysistyneen vatsanahan, sekä rakkauskahvat. Nostaa tissit niiden oikealle levelille kaaritukien ja toppausten ansiosta. Käytetään lapsen saamisen jälkeen (eikä haittaa vaikka synnytyksestä olisi vaikka se kahdeksan vuotta). Saa kantajansa näyttämään hemaisevan seksikkäältä!


Sellainen kapistus on mutsiuikkari. Meinasin ensin kirjoittaa otsikoksi äitiuikkari. Mutta olisitte luulleet kuitenkin että olen raskaana. No en oo. Mun vatsamakkarat johtuu ihan vaan makeesta elämästä :D  

Eräällä uimareissulla (olemme siis aloittaneet koko perheen voimin uintiharrastuksen) havahduin siihen, että en tosiaankaan halua esiinytä julkisesti tosi avoselkäisessä ja makkarankuori urheilu-uikkareissa. Kerran on olemassa slimmerit ja muut systeemit juhlamekkojen alle, tiesin että uikkareissakin on kaikkia viritelmiä. Siitä alkoi sitten metsästysreissu. Todettakoon, että uikkarit on tosi tosi kalliita. Alle 50 euron et saa  yhtään mitään. Tilasin yhden aliexpressistä (on myynnissä). Mutta se on mulle liian lyhyt (öhöm olen 160 cm LYHYT!). Muuten se olisi ollut täydellinen... No, sitten bongasin hennesin nettikaupasta yhden, mutta se oli myyty loppuun. No, eilisellä hummausreissulla sitten nappasi. Cubukselta löysin etsimäni. Tämä vinkiksi nyt teille, jotka ehkä haluatte verhota itsenne mutsiuikkariin. Parillakympillä saa oivan yksilön... Ja on mulle sieltä alistakin tulossa super edullinen uikkari. Mut ei haittaa. Sitten mulla on kaks.

Mites, muita mutsiuikkarin tarvitsijoita?Kommentit

Lähetä kommentti