tylli meets raita

Haaveilin jo viime joulukuussa (vai oliko se marraskuussa? no pikkujoulukauden alussa kuitenkin) tyllihameeseen pukeutumisesta! Olen nähnyt netissä niin monta inspiroivaa asukuvaa että päätin hommata itsellenikin tyllihameen. No, sitä tilaisuutta pukea ko. mekkoa ei ole tullut.

Vaan. Nytpä on tulossa. Siksipä päätinkin (tapani mukaan tosi hyvissä ajoin) sovitella sopivaa asua. Sellaista, joka olisi tyylikäs mutta rento. Ja tämä kombo on musta sellainen (okei,  topin alle tarvii kyllä slimmerin ja hameen vyötäröä voisi nostaa ehkä vähän ylemmäs)! Hieman pohdin tyllihameen helman pituutta, pitäiskö sen  olla inan lyhyempi? Mutta noin muuten asu on kyllä just hyvä! Kesän juhlat hoi, mä oon valmis!!!!


Oman elämän "Carrie Bradshaw" (miten toi kirjoitetaan) on niin valmis partyihin!!!


ps. juurikin kun olin naputellut tämän postauksen, kuulin että juhlien dress code on "smart casual". Meinaako se nyt kuitenkin vähän arkisempaa asua? Tietääkö joku?


Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Hei kiitos! Tää on mun luottokaupasta, aliexpressistä. Hinta olinjotain 20€ ja laatu tosi hyvää. Laitan tähän kohta vielä linkin jos mulla on myyjän tiedot tallella!

   Poista
  2. Joo, laita!
   Mä haluan kanssa <3

   Poista
 2. http://s.aliexpress.com/RnYJ7vi6
  New Puff Women Chiffon Tulle Skirt White faldas High waist Midi Knee Length Chiffon plus size Grunge Jupe Female Tutu Skirts


  Ja yllä linkki!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti