2 x (neule)takkirakkautta

En malta odottaa, että saan nämä kaunokaiset käyttöön (ovat siis vielä toistaseksi mallikappaleita). Ja jos ihmettelette miksi tuo neule on suluisssa niin syy siihen on, että nää ei oo mitään neuletta. Ehkä ennemminkin kollegea. Mutta kollegetakki ei anna oikeutta näille kummallekkaan. Molemmat takit ovat siis Me and I:n kevään 2016 mallistosta. Ja ihan super mieluisia molemmat.

Koralli takki, se oli rakkautta ihan ensinäkemällä.  Voin jo kuvitella itseni viilettämässä tämä päällä pitkin tukholmaa. Paitsi että toivon kesän olevan tosi lämmin, ettei tälle olisi käyttöä. Mutta joo.. Olen mä yhden juhla-asunkin tämän ympärille rakentanut. Siitä lisää sitten toisessa postauksessa. Tämä takki on ihan loistava kaiken kanssa. Raitamekon parina (täydellinen), pillifarkkujen ja rennon paitiksen parina (täydellinen) tai mustan paidan ja housujen kanssa (täydellinen). Puhumattakaan tästä takista pikkumustan (sen mekon siis) kaverina.

No entäs tämä toinen, harmaa takki. Siihen olen rakastunut pikkuhiljaa. Mutta nyt olen varma että haluan myös tämän. Tässä on ainesta turvavaatteeksi. Miten ihana onkaan kietoutua tähän vähän oversize malliseen takkiin kun kaipaan mukavuutta. Ja tämäkin sopii melkein minkä kanssa vaan.

Mitäs tykkäätte näistä?

Vielä olisi hakusessa sininen vähän pidempi neuletakki. Sitä odotellessa.


Kommentit