Moi viikonloppu!

Perjantai, onneksi.

Tämä viikko on kulunut tosi nopsasti. Kaikenlaista ohjelmaa oli kertynyt arki-illoille. Ja huomisellekkin on suunnitelmia. Näätte myöhemmin mitä huomisen ohjelmaan kuuluu. Ajattelin nimittäin tehdä "päivä kanssani" postauksen. Jos vaan mitenkään muistan ottaa kuvia. Viimeksi homma kariutui siihen, että unohdin valokuvata päivän tapahtumat. Parempi onni tällä kertaa!

Tällä viikolla tosiaan ohjelmaa on riittänyt. Käytiin tiistaina vertaisryhmän (sijaisvanhemmat) kanssa syömässä. Ja jotenkin siihen liittyen, eräiden tapahtumien jälkeen, tuli sellainen olo, että puhelinsoitto kolmannesta lapsesta saattaa olla lähellä (olipas nyt sekavasti selitetty). Tai sitten minä ja mies vedettiin vaan vähän hätäisiä johtopäätöksiä. Joka tapauksessa tällä viikolla on päässä pyörineet tiuhaan ajatukset siitä kolmannesta lapsesta. Huh. Aika jännittävää! Ja tähän todettakoon, että jos se soitto tulee olen niin innoissani!!! Oikeastaan on sellainen olo, etten malta pysyä housuissani.

Vähän spesiaalimpana tapauksena oli esikoisen synttärijuhlat ilmavoimamuseolla. Suosittelen lämpimästi ko paikkaa, jos asustelet täällä Keski-Suomen alueella. Synttärisankari oli erittäin tyytyväinen juhliinsa. Ja niin myös me vanhemmat. Ja samaa kuulin juhlavieraiden suusta.

Melko vauhdikasta menoa on siis ollut!

Mielessä om muutama vaateaiheinen postaus ja taitaapa mulla olla laukku (tai kaksi), joita voisin täällä vähän vilauttaa.. Ja ehkä vähän ostosvinkkejäkin olisi.. Toivon mukaan viikonloppuna sataa, jotta voin hyvällä omatunnolla naputella blogipostauksia.

Ihanaa viikonloppua sulle! Mitäs aiot puuhastella?

Kommentit