pihahaaveita


Kuten eilen kerroinkin, meidän pihalla on melkoinen mylläkkä käynnissä.

Parasta tässä uudelleen rakentamisessa on ehdottomasti suunitteleminen. Ja niitä suunnitelmiahan mulla (meillä) riittää. Osa näistä suunnitelmista on toteutuslistalla vasta ensi kesänä (kunhan terassin kate on valmis). Mutta eikai se haittaa...

Tässä vähän ideoita terassien sisustukseen.

Oliivipuu


oliivipuu olisi ihana... tämä versio on klass ohlsonilta ja on muovia..
Kuvauksessa sanotaan näin: 
"
  • Sinulle, joka pidät kasveista, mutta et niiden kastelusta.
  • Tekokasvi ruukussa - helppo hoitaa ja sijoittaa.
  • Aidon näköinen oliivipuu parvekkeelle, terassille, sisätiloihin jne."
Mulle toi! Kuten tiedättekin, olen ihan älyttömän surkea viherkasvien hoitaja.. Joten peukutan todellakin muovikasvien puolesta. Jos ne vaan ovat yhtään aidon oloisia.


Aurinkokennokori 


Nämä valaisimet on ihanat!!! Tällaiset (tai ainakin yhden) käyn ostamassa terassin pöydälle. Meillä on itseasiassa ensi kuun lopulla grillibileet ja nämä olisi ihanat tunnelmanluojat!

Aurinkokennovaloketju

Ja pallovalot pitää ehdottomasti olla. Kuvan idea on loistava.. Ja sellaisen voisikin viritellä katetulle terassille. Olen myös miettinyt riisipallovalaisima. Ne saisi ihanasti roikkumaan katosta...  odotan jo niin innolla että päästään sisustamaan terassia. Toki eka pitää rakentaa se...
 
/kuva: isku 
Ja koska jossain pitää istua, haluamme saunan patiolle tämön kalustesetin. Miehen veljen perheellä on  samaa sarjaa oleva istuinryhmä kuin kuvassa. Ja oi kyllä, me niin apinoidaan heitä.  
Tässähän niitä ideoita sitten olikin jo..
Iskikö joku omaan silmään (sillai positiivisesti?). Ja jos sulla on heittää jotain hyviä ideoita pihan/kasvien suhteen niin kerro!
Kivaa viikonloppua!
Meillä onkin miehen kanssa huomenna piiiitkästä aikaa kahdenkeskistä aikaa! Kivaa. 

Kommentit