Visulahti- tulipa käytyäMoikka,

Nyt olis sitten kesän reissut taputeltu. Käytiin eilen koko perheen voimin Visulahdessa. Ja joo. Tulipa käytyä. Retki itsessään oli tosi onnistunut. Meidän pojista on kasvanut reippaita reissaajia ja en voi kuin ihmetellä miten vaivattomasti automatkat sujuivat! Mutta kohde, Visulahti, eipä tarvitse käydä toiste. 

Jos tykkäät 80-luvusta, niin paikka on just sulle. Ja pienten lasten kanssa reissaaville paikka on okei, ainakin härveleiden puolesta. Mutta noin muuten paikka oli jotenkin surullinen. Oli uutta pomppulinnaa joo, mutta jos kaikki paikat on vähän rempallaan jää yleisilme valjuksi. Esimerkiksi pissan hajuisen pukuhuoneet tai pakastekalapuikot jättäisin ihan suosiolla kokeilematta. Lämmittämättömät uima-altaat ei myöskään toimi suomen kesässä. 

No, lapset tykkäsivät laitteista ja reissusta. Ja sehän on tärkeintä! Ehkäpä voisi itsekki suhtautua asioihin yhtä lungisti kuin muksut... 

Nyt kun kesän reissut on ohi, voi katseen kohdistaa jo tulevaan. Juuri nyt olen varma, että haluan ensi kesänä jonnekkin lämpimään. Ja jonnekkin missä paistaa aurinko. Tällä hetkellä vahvana ykkösenä on Budapest.. Myös Kreikan saaret sekä Italia ja Barcelona keikkuvat listalla. Katsotaan mistä me itsemme sitten ensi kesänä löydetään. Varmaan taas laivalta ja Ruotsista 😄

Onneksi neljän kuukauden päästä mennään etelään köllimään. kohteessa pitäisi olla ainakin lämmitetyt altaat ja maittava ruoka. Ja muutenkin puitteet kohdillaan... Sitä odotellessa.

Aurinkoista alkavaa uutta viikkoa. Mä huhkin taas töissä mutta jos sulla on lomaa, niin toivon että helteet ja aurinko hellii sua!

Kommentit