Kuningasidea / mööpeliralli part 1000

 Heippa hei,

syksyn tullen sisustuskärpänen on iskenyt ja oikein pahasti. Oman osansa tähän sisustus intoon on tehnyt mukavasti etenevä autokatosprojekti. Kunhan autokatos on valmis, alkaa meidän huushollissa melkoinen mööpeliralli. Sen tiimellyksessä huonekalut vaihtavat paikkaa, samoin asukkaat...

Yksi mahdollinen muutos on elokuva/vierashuone. Tällä hetkellä huone on esikoisen käytössä.. Olemme kuitenkin järkeilleet, että esikoisella olisi hyvä olla talon suurin huone (legot, kaverit jne) ja me voitaisiin hyvin nukkua pienemmässä huoneessa. Nykyinen vierashuone siis vaihtaisi paikkaa esikoisen nykyiseen huoneeseen.

Mies ei halua pelkästään vierashuonetta, joten keksittiin että sinne voisi laittaa leffatykin. Itse haluaisin vuodesohvan, mutta tämäkin on miehelle nou nou (niissä on kuulemma epämukava istua). Sain sitten yksi ilta kuningasidean.

tämä sohva vierashuoneeseen (mikäli mahtuu leveyden puolesta)

Yläkerran sohva (nykyiseen tilaan liian iso) muuttaa vierashuoneeseen. Sohva on riittävän leveä + pitkä, jotta siinä voi nukkua mukavasti (olen kokeillut). Toisen petipaikan saa patjoista/vast. Kuka sanoo että vierassängyn pitää olla kahdelle hengelle?

Yläkerrän sohvan tilalle tulee alakerran olkkarin sohva. Se on laadukas ja mukava istua. Ja pienempi kooltaan. Kuitenkin kolmen hengen sohva jolla voi istua neljä. Eli koko perhe mahtuu sohvalle, tarvittaessa voi raahata säkkituolit muksujen huoneesta. Sohvan eteen hankitaan edullinen (ikeasta?) rahi toimittamaan sohvapöydän virkaa (no oikeasti tietty lepuutetaan siinä koipia).

kuvan sohva (Ja ektorp?) yläkertaan ja tilalle jotain muuta...


Alakerran olkkariin tulee sitten edullinen sohva esim ikeasta. Olen ollut ektrorp nojatuoliin oikein tyytyväinen, joten voisin hyvin ostaa ikeasta sohvankin. Alakerran olkkari on myös lähinnä hengailupaikka, siellä ei kukaan makoile sohvalla pitkiä aikoja. Lisäksi tällä ratkaisulla taidamme päästä halvimmalla.. Kunnon vuodesohvat kun maksavat paaaljon.

Pysyittekö perässä?  Muutkin huoneet joutuvat myllerryksen kohteeksi. Niistä lisää tuonnempana

Jos sulla on jotain hyviä sisustusvinkkejä liittyen vierashuoneeseen ja muihin tiloihin, saa vinkata! Budjetti on nimittäin hyvin rajallinen....
post signature

Kommentit