Mun syksytyyli

Moikka,

Instagramin seuraajat tietävätkin, mitä kävi sen bucket laukun kanssa. Täällä en kehtaa tunnustaa tekosiani. Mutta arvaatte varmaan 😉

Tämän syksyn vaatekuvioista piti kirjoittamani. Olen ihan innoissani kun saa vihdoinkin pukeutua takkeihin jne. Varsinkin nyt kun bongasin Ellokselta ihanan takin. Tänä syksynä musta ja classinen tyyli iskevät. Maiharille ja tikkitakillekin on paikkansa joo. Mutta tämä musta takki pesee trenssin mennen tullen. En siis ole edelleenkään päässyt sinuiksi trenssin kanssa.

Vähän tilanteesta riippuen yhdistän takkiin pikkulaukun ( festivaalilaukku vol2) tai  tilaihmeen. Kaveriksi vielä lämmin huivi ( kuvassa me&i ) ja mustat kengät. Ne muuten onkin ainoat hankintalistalla olevat jutut syksyä ajatellen. Kuten tiedätte kenkien ostaminen on mun kohdallani ihan sieltä. En siis ihmettele jos nilkkurit ovat listalla vielä ensi vuonnakin.

Miltä sun syksytyyli näyttää?

Ps: autotalliupdatea tulossa heti ensi viikolla. Sain vihdoinkin napattua vähän kuvia

Kommentit

 1. Tosi kivat yhdistelmät!
  Tykkään tosta festivaalilaukusta vieläkin paljon :)
  Mä kuljen raitatakissa <3
  Villakangas tarttee ostaa uusi tänä vuonna :)

  VastaaPoista
 2. Kiva, simppeli takki! Mä satuin löytämään syksyksi haaveilemani venykenilkkurit Suomesta kirpparilta ihan pilkkahintaan. Lapussa sanottiin, että kahdesti käytetty ja ihan uudenveroiset olivatkin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti