Tommy Girl

moikka,

mukavaa alkanutta viikkoa! Jostain yrittää tunkea joku flunssan tapainen päälle. Mutta just nyt en kyllä anna sen nitistää mua. Tälle viikolle on nimittäin sovittuna jo parit liikuntatreenit. Miten sun uus viikko on alkanut?

Huomasin tässä taannoin, että olen ihan vaivihkaa ruvennut Tommy (siis Hilfiger)- tytöksi.. En edes tajunnut, että mullahan on aika monta (nyt neljä, viides tulossa) merkin laukkua. Ehkäpä syynä on mun lompakolle sopiva hinta? Ja tietenkin laukkujen ulkonäkö. Uusin kesäkassi on silkkaa rakkautta! Ja täytyy sanoa, että se iso shopperi ("työlaukku") on ollut oikein toimiva. Viimeisin hankintani (talvishopperi) on tulossa rapakon toiselta puolelta. Toivoa sopii että se olisi yhtä ihana kuin kuvissa. Kai muuten kaikilla muillakin on kesä ja talvilaukut erikseen?

Vielä muutaman Tommy-laukun / jutun  voisin kotiuttaa :)

Tässä elämäntilanteessa (=taaperon äitinä) yliolan laukut ovat ihan must! Tätä olen kuolannut jo tovin. 
Ehkä joululahjaksi?

Haluaisin jonkun kivan pussukan laukkuun avaimia ja kännykkää + muuta pikku sälää varten. Tämä olisi tosi potentiaalinen. Ja tätähän voi käyttää myös iltalaukkuna tai pikkulaukkuna vaikka reissussa. Bonusta siitä! Marimekon nahkainen versio on mulla joka päivä käytössä ja toiselle olisi tilausta. Ehkä tämäkin joululahjaksi :) 


Tällaisia materialistisia haaveita maanantaille. Tosiaan ainut miinus ebaysta (Amerikan) ostettaessa on nuo huimat postarit. Melkein 20€ tai enemmänkin. Se vähän hillitsee ostamista.  Vähänkö muuten aion meidän tulevalla amerikan reissulla (siis vuonna 2018) mennä Tommy Hilfigerin outlettiin ja ostella laukkuja ja asusteita. Tarviis siis vissiin alkaa säästämään.

Onko sulla joku vakkarilaukkumerkki jota aina ostelet? Oletko sä tilannut merkkijuttuja ebaysta? Onko aitouden kanssa ollut ongelmia?

ps. postauksen kuvat on lainattu suoraan ebaysta ja myyjien mukaan nämä ovat autenttisia! 


Kommentit