Kahdestaan
Juhlitaan miehen kanssa tällä viikolla 11. hääpäivää. Aika on mennyt kuin siivillä. Ja totta tosiaan, vuosiin on mahtunut kaikenlaista. Niin hyviä kuin huonojakin juttuja. Onneksi viime vuodet on olleet parempia. Niitä hyviä juttuja on ollut paljon enemmän kuin huonoja. onneksi näin :)

Meillä on ollut tapana juhlistaa hääpäivää aina jotenkin. Joskus ollaan käyty ihan vaan syömässä, viime vuonna pyöreiden vuosien kunniaksi käytiin Barcelonassa (se reissu oli super ihana). Viime viikonloppuna, vähän etukäteen, käytiin laivalla. Viime visiitistä Vikingin laivalla oli jo vierähtänyt tovi. Melko varmasti voin sanoa että yhtä kauaa ei mene seuraavaan reissuun. Grace oli laivana oikein hyvä! Hytit ja laivan yleisilme olivat tosi tosi siistit. En voi myös olla kehumatta Ala´Carte ruokaa. Niin herkkuliset annokset ja näyttävä esillepano. silmäkarkkia koko rahan edestä :D  Jos olet menossa itämerelle risteilemään, suosittelen lämpimästi Viking Gracea. Tämä ei ole maksettu mainos. Nyt vaan oli niin onnistunut risteily ja saatiin ihanaa palvelua!

Nyt onkin akut ladattu ja masut herkuteltu pullolleen herkkuja. Kohta alkaa uusi arki. Ja sitten ei hetkeen mennäkkään mihinkään kahdestaan. Meidän lomareissukin siirtyi toukokuulle. Vähän harmi, sillä nyt olisi ollut ihan loistavat puitteet lomalle. Mutta, lomia tulee ja menee. Ja tämä uusi perheenjäsen on kyllä erittäin hyvä syy matkan siirrolle. Eli ihan ihan oikeasti ei kuitenkaan harmita.

Ihanaa syyslomaviikkoa sulle! Mulla ei lomaa enää olekaan, joten nyt nautin viimeisestä työrupeamasta hetkeen.

ps. uusien tuulien johdosta meillä on harrastettu mööpelirallia ihan urakalla. Yritän nappailla kuvia tässä jossain vaiheessa. ja jospa tämä blogikin tästä taas elpyisi :D Ainakin pikkujoulujuttuja voi kohta tupsahtaa eetteriin.

Kommentit