lahjavinkkejä pikkubudjetille

Moikka,

yöllä oli tullut talvi ihan vaivihkaa. Täytyy kohta lähteä nauttimaan lumisesta ja talvisesta säästä. Tosin en vieläkään pääse kunnon lenkille. Tämä vietävä flunssa (ja jäätävä yskä) kun on kestänyt jo pari viikkoa. Mutta sairaskertomukset sikseen. Ajattelin vinkata muutaman edullisen joululahjavinkin. Ihan vaan, jos et keksi mitään ja matti on kukkarossa (mulla on pian, sillä aion ostaa itselleni vähän uhkarohkeasti tajuttoman ihanan joululahjan). Ja ihan vakavasti ottaen, musta ystävän/läheisen muistamisessa on tärkeinä se ajatus eikä se lahjan arvo. Tietenkään en pistäis pahakseni jos saisin jotain luxus lahjoja. Mutta ihan karkkipussikin ilahduttaa. Se ajatus.

Ja sitten niitä lahjavinkkejä.

Hamam-pyyhkeet on nousseet hitiksi (ja lehtien juttuihin) tässä syksyn aikana. Idean omasta hamam pyyhkeestä apinoin ihanan Saran blogista. Tämä mun pyyhe on ebaysta ja hintaa sillä oli noin 7 euroa kotiin toimitettuna. Aivan loistava pyyhe salikassiin. Tämä käy myös rantapyyhkeeksi jne. No tiedättekö mikä toi pieni putkilo tossa kuvassa on? Reissunaisen kaveri sekin. Nimittäin matkakokoinen, täytettävä, hajuvesipullo. Ja ebaysta näitäkin saa parilla eurolla. Nyt ei enää toilettipussukassa tarvii roudata isoa hajuvesipulloa. Ja jos olet käsimatkatavaroilla liikenteessä, saa tämän ottaa matkustamoon.


Toinen vinkki on itse tehty lahja. No okei. Nyt huijasin. Nämä on ihan joku muu tehnyt. Säärystimet ostin huokeasti aliexpressistä ja heijastimen on kaverin kaveri tehnyt. Yhtäkaikki. Heijastimia nyt tarvitsee aina, ja kiva juttu jos sellainen on vielä nätti (tämä on). Ja mekko/hameihmisenä tykkään säärystimistä. Nämä on ihanat ja käytännölliset..


Aliexpressistä saa tietty muutakin kivaa lahjapakettiin. Iso huivi on ostos sieltä. Odotan jo innolla kylmiä talvipäiviä, että saan tämän huivin kietoa kaulaan. Pikkulompakko on aina tarpeellinen (reissussa, iltalaukussa yms.). Jos joulupukki kuulet, saisin mielelläni by malene birgerin pikkulompakon. Mutta kyllä tämä nahkainenkin on varsin passeli. Reissaajalle (mulla on selvästi matkakuume kun viljelen tätä reissu-sanaa..) matkalaukkutägi on hauska ja edullinen lahja. Ja voihan tällä nimikoida vaikka koululaisen repun, suksipussin, hoitolaukun... Minkä vaan.


Korujen ystävälle vinkkaan vielä personoidusta korusta. Näitä on netti pullollaan. Suomalaisista firmoista vinkkaan Little bit design- yrityksen. Sieltä saa tosi kivoja personoituja koruja. Mulla on yks heidän # koru. Ja nyt kun kävin kurkkaamassa valikoimaa, oli sinne tullut taas vaikka ja mitä kivaa (taidan mennä tekemään tuonne vähän joululahjaostoksia).  Tarkan budjetin tyyppi tilaa korunsa muailmalta. Kuvan koru on alista (tietenkin). Tähän on kaiverrettu kahden vanhimman lapsen nimet (pienimmästä ei ollut vielä silloin tietoa). Valikoimissa olisi ollut myös avaimenperiä, kaulakoruja jne.


Huh. Siinäpä muutama (toivottavasti hyödyllinen) vinkki. Nyt alan metsästämään sitä mun joululahjaa. Ja sitten ulos.

Ihanaa viikonloppua!
Kommentit