Viikon varrelta

moi,

mukavaa sunnuntaita. Täällä yritetään toipua perjantaisista pikkujouluista. Joo-o vanhaks oon näemmä tullut kun näin kauan kestää. Ei muuten mutta tää väsymys. Uh. Ehkä pieni reipas kävelylenkki tuolla kosteassa ulkoilmassa tekis terää. Jos oltais menty alkuperäisten suunnitelmien mukaan, olisin muuten nyt todennäköisesti pakkaamassa biksuja kassiin :D No. Niitä ei nyt tarvita hetkeen. Toivottavasti sitten toukokuussa päästään reissuun. Rehellisesti sanottuna ihan vähän kyllä harmittaa ettei päästä etelään. Mutta kuten kaverit sanoivat: matkoja tulee aina uusia, mutta lapsia ei. Totta!

Tykkään lueskella muiden blogeista "viikkokatsauksia"  ja ajattelinkin nyt insta ja kännykkäkuvien muodossa jakaa viikon hetkiä myös teille! Jatkossa löydät viikkokoosteen "viikon varrelta" tägin alta.


Kävin maanantaina pikaisesti lidlissä. Tulevan viikon haasteita ajatellen ( mies työreissussa ja minä yksin lasten kanssa) nappasin ostoskoriin mun suosikkisalmiakkeja. Nää on vaan niin hyviä. Pakko ostaa joka kerta kun käyn lidlissä. Ja ilmeisesti ei ollut riittävän haastava viikko, koska eilen laatikossa oli vielä karkkeja jäljellä.Ajattelin näin hoitovapaalla ollessani yrittää syödä vähän terveellisemmin. Niinpä olenkin monena päivänä syönyt lounaaksi salaattia tai keittoa.Tiistaina toteutui pitkäaikainen haaveeni. Sain silloin pianon. Tähän liittyy pieni tarina.. Ja aion siitä kertoa teille myöhemmin.  Viimepäivät onkin soitettu aktiivisesti pianoa. 


Yksi peiliselfie viikon varrelta (ja pahvikasa joka odotti toimenpiteitä..). Kotipäivinä mun lemppariasu on ehdottomasti sukkikset/leggarit ja joku trikoomekko tai tunika. Ihanan helppoa ja mukavaa. Ja näillä voi hyvin käydä hoitelemassa myös asioita kylillä. Kuvan tunnika on me and i:n vanhempaa mallistoa.


Keskiviikkona sovittelin pikkujouluasuja. Tässä yhdistelmässä lähdin lopulta liikenteeseen. Se toinenkin mekko oli kyllä ihana. Ehkäpä puen sen päälle, jos saan buukattua mulle ja miehelle pienet deitit johonkin väliin.Pikkujoululook. 


Vauhdikas mutta mukava viikko on kohta takana! 


Kommentit