joulufiiliksissä / viikonvarrelta

Huh.

ollaan melkein jo joulussa. Äkkiä se taas tupsahti. Mutta ei se mitään. Täällä ollaan jo ihan valmiina. Kaikki jouluhommelit on tehty (lahjat jne, sillä päästään tänäkin vuonna valmiiseen pöytään. Kiitos vaan anoppi!!). Enää on vain vähän järjestelyjuttuja yms. Sain myös kirjanpitohommat ajantasalle. Nyt voi tosiaankin virittäytyä joulutunnelmaan. Odotan jo perjantai iltaa ja lasillistä viiniä... Ja muutamaa palaa suklaata.Näin joulun tullen olen innostunut vähän askartelemaan (esikoisen toiveesta...) Ensin tehtiin joulukortit ja joulukoristeita. Nyt tuunailin vähän heijastimia. Super kivaa ja rentouttavaa hommaa. Seuraavaksi ruvetaan tehtailemaan kumilenkkikoruja.


Olen aina tilaisuuden tullen yrittänyt käydä vaunuttelemassa kuopuksen kanssa. Viikonloppuna oli ihan mahtava keli. Vähän pakkasta ja aurinkoa! Nyt ei voi sanoa samaa. Hiihto/laskettelukausi odottaa vielä korkkaamista. Molempia odotan innolla.
Joulukuusi on sama kuin viime vuonna. Muovikuusi oli tähän talouteen ihan paras osto. Vain tuoksu puuttuu. Ja senkin varmaan sais purkista. 


Lapset leipoivat mummin kanssa pipareita ja joku oli vähän hassulla tuulella..


Noin muuten päivät kuluvat samaa rataa... Ei mitään ihmeellistä eikä kummallista. Sitä tavallista ihanaa arkea joka just nyt maistuu kyllä hyvälle!

Toivottavasti ehdin vielä tulla toivottelemaan tänne blogin puolelle teille hyvät joulut!Kommentit