mummeli

Moikka,

Joko siellä ruudun toisella puolella ollaan ihan perjantaimoodissa? Täällä ainakin ollaan. Mies ja isommat lapset menivät treeneihin ja uimaan ja me ollaan pienimmän kanssa kotijumpattu (pitkästä aikaa muuten). Kohta iltatoimet ja sitten koittaa mun oma aika. Jes. Lainasin just tänään pari viikkolainaa kirjastosta... Ajattelin siis viettää illan lueskellen.


Lupasin jo aikapäiviä sitten esitellä sen mun joululahjani minulta minulle. Viikko sittenhän se postissa tuli. Ja oi ja voi. ihanahan se on,ei voi mitään. Toivon pyhästi lompakkoni kannalta että tämä ei ole alkua millekkään uudelle laukkuvillitykselle. No anyway. Ostin siis itselleni lahjaksi Vintage louis vuittonin. Tämä yksilö on yli parikymmentä vuotta vanha "mummeli". Laukku on melko siistissä kunnossa, jos ei oteta huomioon yhtä pientä reikää kulmassa. Tämä vekki ei tosin näy mihinkään.. eli jos reikä ei vaan laajene niin nou hätä. Lisäksi laukun yläosan nahkaosassa on reippaasti kulumaa. Mutta käyttöä ei sekään haittaa. Tykkään laukun pussukkamallista paljon.  Ja hoksasin, että siihenhän saa näppärästi vaihdettua myös pidemmän hihnan, jolloin laukun saa crossbodyksi. Veskat koko on mun tarpeisiini oikein passeli. Mietin pitkään tämän ja isomman mallin välillä. Mutta kyllä tää oli arkikäyttöön ajatellen hyvä valinta. Enää pitäisi käydä aitouttamassa laukku Espalla. Mikään laukusssa ei tosin viittaa että se olisi kopio. Mutta olen tosi skeptinen kaikkien nettiostosten (ja nettipiratismin) suhteen joten paras olla varuillaan. Ja jos joku miettii mistä laukun ostin, niin Ebaysta hyvät arvostelut saaneelta myyjältä. Tämän myyjän kautta on muitakin suomalaisia ostanut joten uskalsin ottaa riskin.

Nyt sitten ihan oikeasti en osta enää yhtään laukkua. enkä kyllä muutakaan. Paitsi että menen house of lolan mallistonpoistomyynteihin (onko tällaista sanaa edes). Saattaa siis olla että sieltä tarttuu jotain matkaan. Ainakin mallistossa oli kaikkia ihanuuksia, eli jos vaan aleprosentit ja koot mätsää nin se on sit o-ou.

Mutta nyt touhuamaan pienimmän kanssa. Hän meinaa vähän hermostua tähän mamman koneella notkumiseen. Taidan siis suosiolla jättää laskujen maksamisen illemmalle. 

Mahtavaa viikonloppua! Toivottavasti kuullaan taas pian! Mulla on muutamakin postaus idea päässä. Mutta kyllä se vaan on myönnettävä että nää lapsoset työllistää just nyt melkoisesti. Parempaa aikaa odotellessa.

Kommentit