kääpiojalan pelastus


Voi tätä materialistista onnea! Ja voi miten voikaan ihminen tulla pienestä onnelliseksi.

Tehän tiedätte, että mun on ollut todella hankalaa ostaa kenkiä itselleni. Mulla on siis koon 35 jalka. Ja aika monesti (esim Prismassa jne) koot lähtevät siitä numerosta 36 ylöspäin. Asia ei yhtään helpota se, että mun koipeni on mallia lättä. Ei siis mikään siro, joka mahtuisi nätisti tyttöjen/nuorten kenkiin. Suoraan sanoen, kenkien ostaminen on ollut yhtä hel**tiä kauan. Mutta eipä oo enää.

Pläräsin viime viikolla varmaa kevään merkkiä (=H&M:n katalogi) ja ilokseni huomasin että siellä on naisten puolella kenkiä koosta 35 alkaen. Sitten muutama kliks ja eilen tuli kenkiä sovitukseen. Luulisi, että olisin seonnut totaalisesti ja ostanut vähän enemmänkin popoja. Mutta en sentäs. Yhdet mustat mokkaballerinat saivat kodin mun luota (kuvassa). Jos vastaavat tulevat konjakinruskeina niin ostopäätös on varma.

kuva/ h&m


Valikoimaa oli siis huru mykke. Ja tänään tein sitten vielä uusintatilauksen (hopeiset korkkarit). Samaan hengenvetoon totean että ko paikasta löytyy myös ihania lasten kenkiä.. Ja niitä kävin tänään tilaamassa. Miettikää ny, tyttöjen nahkasandaalit 20€!!! Kunpa pienille pojillekkin olisi vastaavia.. Tää ehkä ostais.

Mutta, kenkähommat on nyt kuosissa. Jei. Olen ollut super tyytyväinen niihin mustiin jodburgeihin jotka ostin syksyllä (henkkamaukan lastenostastolta). Vakkarikenkäkauppa on siis löytynyt...

Ja tämä ei sitten ollut yhteistyöpostaus. Kunhan piti päästä jonnekkin hehkuttelemaan tätä materialistista onnea.

Seuraavaksi, ennen vessanpesuja yms, taidan keskittyä suunnitelemaan eteisen kaapistoja ja listailemaan mitä kaikkea sisustuksen/kodin saralla on todo listalla tänä vuonna. Palataan niihin.

Kommentit