kohti tavoitteita..

Moikka,

viime postauksessa listailin muutaman tavoitteen tälle vuodelle. Ja arvatkaa mitä. Mä olen nyt tosi hyvässä vauhdissa niiden toteutuksen suhteen. Mistä aloitan?


  •  Varasin keikkaliput Lauri Tähkän keikalle Tampereelle. Nyt on siis tiedossa omaa aikaa + aikaa rakkaan ystävän kanssa. En malta odottaa että päästään syömään rauhassa ja nautiskelemaan drinkit tornin baarissa (olen halunnut käydä siellä jo kauan!!).
  • Perheen yhteisen miniloman suunnittelu on aloitettu. Sekin suuntautuu Tampereelle.. Yhdistetään se esikoisen kiekkoturnaukseen. 
  • Olen käynyt tällä viikolla jumpassa. Okei, vaan kerran. Mutta sekin on enemmän kuin ei mitään. Ja sunnuntaina mennään esikoisen kanssa Himokselle skimbaamaan. 

Aika hyvin on siis suunnitelmat päässeet toteutusasteelle... Yritetään miehen kanssa kovasti järjestellä myös sitä yhteistä aikaa.. Katsotaan, josko vaikka lasten isovanhemmat ehtisivät seuraavalla Paimion reissulla vahtia lapsia jotta päästään deiteille.. Yhdessä tuumin todettiin, että pidemmän reissun aika on myöhemmin, sillä meidän rinsessa vielä totuttelee meidän perheeseen.

Lomakuume on ihan mahdottoman kova.. Ja edelleen haaveilen siitä rantalomasta.. Elättelen edelleenkin toiveita etelän reissusta syksyksi/jouluksi.. Mutta saas nyt nähdä.. Myös Budapest on keikkunut suunnitelmissa... Paljon siis haaveita, mutta niiden toteutus saattaa olla melko laimeaa.

Mites sun uusi vuosi on lähtenyt käyntiin? Postauksen kuvat liittyvät kuluvaan viikkoon tavalla tai toisella :D

Seuraavaksi ajattelin listailla vähän kuluvan vuoden sisustussuunnitelmia ja jokavuotinen ostoslistakin lienee näpyteltävä... Ihan noin niinku tueksi itselle (note to self; en tarvitse oikeastaan mitään joten lista on LYHYT!).

Mutta nyt arjen askareisiin.Kommentit