Mennen Viikon varrelta

Moikka,

mulla oli pari postausta melkein jo julkaisuvalmiina. Mutta en sitten viime viikolla ehtinytkään koneelle. Nyt on ollut ihan muita puuhia tässä koneella ollessa. Ja syy siihen on luettavissa tästä postauksesta.

Viime viikko oli hyvä viikko. Ihan kaikin tavoin.

Maanantaina ja perjantaina sain ystäviä lapsineen kylään. Kyllä vaan on kiva saada jutella aikuisten juttuja. Ja ihan niitä hömppäjuttuja. Leipaisin maanantaille lounaaksi punasipuli-vuohenjuusto piirakkaa. Ja vaikka itse sanonkin, niin piirakasta tuli kyllä tosi hyvää. Melkein tekis mieli leipoa sitä tälläkin viikolla. Haluisitteko te reseptin? Maanantaina lähetti toi myös mulle uuden kesälaukun. Tästä myöhemmin. Se onkin sitten viimenen ostos (sitä raitamekkoa lukuunottamatta) hetkeen. Ja kohta tiedätte syyn.


Keskiviikona sain vihdoin itseni jumppailemaan. Kyllä vaan on helppoa kun ei tarvitse lähteä kaupunkiin saakka jumpalle. Ihan yhtä hyvät hiet saa tässä omalla kylällä. Ja hintakin on melkolailla huokeampi. Tänään sitten latinalaisten jumppien pariin.

Keskiviikkona (vai tiistaina? no enivei) bongasin lentodiileistä Qatar Airwaysin lentotarjoukset. Yhtenä iltana niitä miehen kanssa selattiin. Ja sitten torstaina oli ratkaisun paikka. Note to self "älä koskaan jää odottamaan yön yli, jos osuu hyvä tarjous kohdalle". Lennot oli yön aikana kallistuneet ihan tuntuvasti (oli ne siltikin edullisia) ja Qatarin sivut olivat jumissa pari tuntia (muutama muukin lentolippu ostoksilla?). No, jotenkin sitten onnistuin löytämään meille kuitenkin edulliset lennot. Kohde vaihtui Bangkokista/Thaimaasta Vietnamiin. Nyt sitten ollaan hiottu reissusuunnitelmia. Ja googlailtu että minne sinne mennään. Kerron tästä meidän reissukuviosta /suunnitelmista vielä ihan omassa postauksessa. Jos jollain vaikka sattuisi olemaan Vietnamiin liittyviä vinkkejä.

kuva netistä

Lauantai oli perhepäivä. Käytiin perheen kanssa yhdessä lounaalla (tätä harrastetaan aina silloin tällöin) sitten suunnattiin ruokaostoksille ja esikoisen jääkiekkopeleihin. Illalla vielä rentoilua kotona (ja hotellien selailua). Lapsien mentyä nukkumaan hetki omaa aikaa Suomi Loven parissa. Ihana päivä kaiken kaikkiaan!

Jos lauantai oli kiva, niin oli kyllä sunnuntaikin. Lähdettiin esikoisen kanssa laskettelemaan. Hän on innostunut nyt laskettelusta ja siitä onkin tullut meille kiva yhteinen harrastus! Vielä kun saantais mies ja keskimmäinen opetettua laskemaan. Ja aikanaan sitten perheen pieninkin. Kolme tuntia hurahti tosta vaan. Illalla sitten hyvää ruokaa (mies teki ankkaa, yam) ja sauna. Sit vielä pari jaksoa Sykettä. Ei huono.

Kaiken kaikkiaan tosi kiva viikko! Lisää tälläisia!!

Tästä viikostakin on tulossa vauhdikas. Kaikenlaista ohjelmaa on suunnitelmissa ja saadanpa me myös vieraitakin kylään.

Minkälainen sun viime viikko oli?


Kommentit