Sisustussuunnitelma vuodelle 2017

Kuten ehkä olettekin huomanneet, rakastan erilaisia listoja ja taulukoita. Siis todella rakastan. Niiden avulla on helppo hahmottaa suunnitelmat ja (todelliset) tarpeet.

Meidän huushollissa on muutama juttu, jotka haluan tänä vuonna saada kuntoon.

1. ETEINEN
Tämä on tärkein kaikista. Eteistä käytetään päivittäin ja se on kodin käyntikortti. Juuri nyt tila on esteettisesti tosi kiva, mutta käytännöllisyys on siitä kaukana. Avonaulakot ja säilytyssysteemit ei vaan toimi lapsiperheessä. Niin kauniilta kuin lautaseinä näyttääkin, niin käytännössä tämä on tosi toimimaton ratkaisu.

Eteisen kimppuun päästään puuhastelemaan heti kun autokatos + varastot on valmiita. Esittelen tarkempia suunnitelmia myöhemmin.

kuvan ottamisen jälkeen järjestys on taas muutunut.. Mutta tästä saatte käsityksen millainen tila on kyseessä.

2. TYTÖN HUONE
Hänen huone on vanha esikoisen leikkihuone. Seinien väri on vihreä (!). Niille täytyy ehdottomasti tehdä jotain. Haluan huoneesta kauniin ja harmoonisen. Väreinä roosa ja hillitty harmaa. Tapetti on jo valmiiksi katsottuna. Enää pitäisi hakea se vaan kaupasta ja laittaa seinään. Myös pari avohyllyä sopisi ehdottomasti tilaan. Ja kaikki ylimääräinen roipe pois.

3. MEIDÄN MAKUUHUONE
Meidän makkarissa selvitään pienellä tavaroiden siirtelyllä. Kunhan vaatekaapit on saatu veks vaihdetaan nykyisen lipaston paikkaa. Myös uusi (Hemnes?)lipasto voisi tulla kyseeseen. Muuten makuuhuone on just kiva. Ehkä yöpöydän valaisimet voisi muuten myös ostaan. Ne puuttuvat kokonaan.4. NOJATUOLIN PÄÄLLINEN 
Tämä pitäisi ostaa ihan ensimmäisenä. Jos avonaulakot eivät ole hyvä ratkaisu lapsiperheessä, niin ei myöskään valkoinen nojatuoli. Ektorpin päällinen näyttää ihan järkyttävältä. Uusi päällinen pitäisi ostaa pian. Juuri nyt haaveilen roosasta (!) päällisestä.


Uuden päällisen väriä taitaa kuitenkin olla korrektia kysyä myös mieheltä... Luulen, että Roosa ei kuulu hänen TOP3 värivaihtoehtoihin.

5.TERASSI ja PIHA
Terassin sisustaminen ja Pihan kuntoonlaittaminen ovat kesän tärkeimmät projektit. Pihan suhteen olen tehnyt päätöksen vasta aidoista/kaiteista. Ne tarvitaan ehdottomasti. Noin muuten homma on ihan vaiheessa. Ja mitä tulee terassiin niin yhtä pitkällä ollaan siinäkin... Nimittäin ainut päätetty asia on riisipaperivalaisimet. Tässä kohtaa totean, että onneksi on vielä talvea jäljellä ja aikaa hioa suunnitelmia.

Joo-o. Melkolailla kaikka "pikkujuttuja" to do listalla.. Pitää vaan ottaa meininki "hitaasti hyvä tulee", niin ei ala ahistamaan.


Kommentit