Vietnam calling

Tästä vuodesta taitaa tulla kaikkien aikojen matkailu vuosi meidän perheen osalta.   Mehän ollaan menossa Rodokselle silloin toukokuussa. Tämä on se siirtynyt reissu viime syksyltä. Viime viikolla bongasin lentodiileistä Qatar Airwaysin lentotarjoukset ja yön yli nukuttua me päätettiin tilata lennot jonnekin lämpimään syksyksi. Ei olisi kannattanut odottaa yhtä yötä, sillä lentojen hinnat olivat pompsahtaneet. Mulla meinasi jo iskeä epätoivo, kunnes sitkeän etsinnän jälkeen löysin hyvän diilin. Sitkeys siis tosiaan palkittiin. Ette usko mihin hintaan saatiin lennot... Vähän alle 1100€ koko porukalta!!!

Ollaan haaveiltu kaukolomasta jo tovi.. Mutta valitettavasti tällä kokoonpanolla on budjetti ollut esteenä. Valmismatkat kun maksaa PALJON. Nyt sitten halpojen lentojen osuessa kohdalle oli "pakko napata" ne.

Ja minne me sitten mennään??? Me lähdetään marraskuussa Vietnamiin!  Suunnitelmissa on olla muutama yö Saigonissa ja jatkaa siitä Phu Quocin saarelle. Siellä pitäisi olla hyvät kelit siihen aikaan vuodesta.  Hyvästi siis Suomen räntäsatteet ja tervemenoa lämpöön!


Lennot on tosiaan jo varattu. Seuraavaksi pitäisi laittaa matkabudjetti kuntoon ( jee, taulukointia)sekä varata lentoliput saarelle. Katselin jo air b&b:stä majoitusta Saigoniin ja sieltä löytyi tosi hyviä vaihtoehtoja! Just tämän viikon alussa onnistuin löytämään hyvän diilin yhdestä hotellista. Kyseinen hotelli löytyy myös esim Apollomatkoilta, eli nyt ei tuu "sutta säkissä". Lasten kanssa matkustettaessa arvostan tosi paljon hyvää majoitusta, sillä hotellissa tulee vietettyä enemmän aikaa kuin kaksisteen reissatessa.

Reissun päällä ollaan 12 päivää, joista tosiaan viikko tuolla Phu Quoc-saarella. Kunhan tärkeimmät (=majoitus + lennot) on varattu ja budjetti hiottu kuosiin voi alkaa miettimään mitä reissussa tehdään. Aurinkoa ja uimista + hyvää ruokaa on tiedossa ainakin. Mutta mitä muuta?


 Mä olen arvatenkin tosi innoissani.  Onko Vietnam sulle tuttu kohde? Jos sulla on jotain vinkkejä niin tänne saa jakaa niitä!!

Kommentit

 1. Ho Chi Minh City (Saigon) on ihan hullu kaupunki, paljon ihmisiä, liikennettä ja historiaa! Parasta siellä ehkä kaikki markkinat, Mekong-joki, palatsi ja puutarha, ruoka(ja yöelämä!)mutta tosi varovainen siellä saa kyllä olla! Tulimme itsekkin kahdesti ryöstetyiksi ja liikenne on tosiaan ihan kahjoa! Oikeastaan tykkäsin ohjoisesta enemmän ja alaspäin tultaessa rannikko on hieno ja siellä kivoja kyliä. Tolla saarella en ole käynyt, näyttää ihanalta! Mui ne on rantalomakohde, jonne eksymistä en suosittele. Mahtavaa lomaa, olisipa taas ihanaa suunnitella kunnon lomamatkaa :) Nelli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, kiitos kommentistasi. Vähän rupesi jännittämään, miten me pärjätään muksujen kanssa tuolla Saigonissa. Täytyy vaan olla varovainen siellä. Tulitteko ryöstetyksi ihan keskellä päviää? Oliko taskuvarkaat asialla?

   Varattiin nyt Phu quocille viikon majoitus, joten toivottavasti on kiva paikka.

   Nyt vaan bongailemaan lentodiilejä ja matkan suunnitteluun. Se on kyllä ihan parasta hommaa :D

   Poista

Lähetä kommentti