Voiko ostaa vaikkei kuulu kohderyhmään?

Kulkaas arvon lukijat. Täällä eräs tyyppi on elämää suurempien kysymysten äärellä.
Homman nimi on se, että voiko äitiysvaatteita ostaa vaikkei olisi raskaana? Raskaana ollessahan voi käyttää ihan tavallisia vatteita (jos siis mahtuu niihin). Mutta mites toisinpäin?

Nyt on nimittäin niin, että kävin vähän eräänä päivänä selailemassa raitamekkovalikoimia. Sellainen pitäisi kevääksi/kesäksi ostaa. Ja kriteereinä on pötsille sopiva malli (siis sopivan löysä). En siis ole, todellakaan, raskaana. Mutta sanotaanko näin nätisti että noita kurveja löytyy. Lisäksi pituus saisi olla polviin saakka (miksi kaikki raitamekot on muuten melko lyhyitä?), ettei pääse käymään mitään vilautuksia kun kyykistelee lapsosten kanssa.

No löysin yhden Zalandon ja toisen H&M valikoimista. Mutta kun ne on äitiysmekkoja. Ja joo. Mä oon äiti... Mutta en kyllä raskaana.


kuva/Zalando


Varsinkin tämä H&M mekko olisi super kaunis!
Kuva/ H&M


periaateessahan kukaan muu kuin minä ei tiedä että kyseessä on äitiysvaate. Mutta silti. Pitäiskö vaan heittää omat asenteet romukoppaan ja ostaa mekko jos siltä tuntuu. vai käyköhän niin, että mekko korostaa entisestään vatsanseutua (no se tietty selvii kokeikemalla).

Mites, kehtaatteko käyttää raskausvaatteita vaikkette paksuna ookkaan? Eli annanko vaan mennä vai nou?

ps. vai pitäisköhän vaan laihduttaa, jotta ei olis etureppuongelmaa :D


Kommentit

  1. Jes joku muukin on miettinyt tätä asiaa! :D :D Ihanaa etten ole ainoa ;) En ole vielä lähtenyt tälle äitiysvaatelinjalle --en itseasiassa tainnut raskaanakaan ollessani niitä ostaa-- mutta kieltämättä muutamia tosi mageen näköisiä äitiysvaatteita on osunut silmään ja ne antaisivat sopivasti myöden juurikin sen surullisen kuuluisan eturepun kanssa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on siis samat ajatukset :) Nyt täytyy tunnustaa, että tänään uskaltauduin klikkaamaan pari mekkoa ostoskoriin... Katsotaan miltä ne näyttää ei raskaanaolevan päällä...

      Poista

Lähetä kommentti