Vuoden eka

Tästä se lähtee, vuoden ensimmäinen blogipostaus. Elättelen toiveita, että ehdin tännekin useammin. Vaikka täytyy myöntää että laivalla, kun illalla oli hytissä hyvin aikaa miettiä kaikenlaista, tein jo päätöksen blogin lopettamisesta. Vaan empäs lopettanutkaan.

Kukaan ei tiedä mitä vuosi tuo tullessaan. No sen tiedän että meidän perheen lapsiluku on tässä ja jumpata aion. Ostin nimittäin juuri äsken jumppakortin naisvoimistelijoihin. Mutta muuten on tabula rasa.


Alkaneelta vuodelta toivon:

  • Jotain oikein nastaa tyttöjen reissua ( laitoin tämän ekaksi, koska tämä on jo suunnitteilla. Päivä on jo päätetty ja bussiliput melkein ostettu)
  • Että pääsen laskettelemaan. Tähän on kova himo. Ja odotan jo ekoja laskuja innolla!
  • Toivon että arki löytää mukavasti omat uransa. Just nyt on kaikenlaista, edelleenkin, menossa ja kalenterissa on kokoajan jotain merkintää. Toivoisin että löydetään balanssi mun, hänen ja lasten jutuille. Ja niille perheen yhteisille. Oikeastaan olisikin ihan pikapuoliin tarkoitus tsekata kalenterit ja miettiä tämän vuoden suunnitelmat.
  • Edelliseen viitaten, toivon ainakin yhtä ulkomaanreissua. Se on jo onneksi buukattu ( tosin näin viime yönä unta, että olin unohtanut maksaa reissun varausmaksun ja koko homma oli peruttu. Toivottavasti uni ei ollut enne 😓 ). Haluaisin myös miehen kanssa reissuun. Viikon löhöloma jossain olisi ihana. Mutta kas ihan pari käytännön ongelmaa.. niistä ehkä ekana lapset. Joten jos pysyttäydytään vaan jossain lyhyissä reissussa. 
  • Toivon lunkia otetta arkeen ja vanhemmuuteen. Niillä pääsee pitkälle!
Ei siis mitään suuren suuria, mahdottomia toiveita.

Mitä sä toivot tulevalta vuodelta? Omaa aikaa, reissuja, jotain spesiaalia?

Nyt siivoushommiin. Eiköhän tää mun oma hetki ollut nyt tässä!

Ps: sori, mentiin taas tolla samalla reissukollaasi kuvalla. Mut ei kai se oo niin justiinsa 😂😂

Kommentit